Jojo și Paul Ipate au recunoscut – vor deveni părinți! Jojo este însărcinată!

Jojo și Paul Ipate vor deveni părinți – vestea cea mare a fost împărtășită de cei doi prin intermediul unor postări pe Facebook și pe blogul personal.

01

Picture 1 of 2

„Ieri, mi-a cântat universul. Cea mai frumoasă muzică pe care am ascultat-o vreodată: bătăile inimii copilului meu. Aşa că pregătiţi-vă! Little Ipate is coming!”, a relatat Paul Ipate pe rețeaua de socializare.

Jojo a dezvăluit sexul bebelușului prin intermediul blogului personal, fiind la fel de emoționată ca și proaspătul tătic.

„Eu și Paul vom avea o fetiță. Nu există nici veste mai frumoasă pe care aș fi putut să v-o dau și nici bucurie mai mare pentru noi. Vom fi părinți și ne simțim binecuvântați pentru că nu există fericire mai mare decât aceea de a cunoaște iubirea ca parinte”, a menționat vedeta.

„Cândva vă scriam despre un achimos bălai cu păr de samurai și iată că de acum înainte în poveste o să apară și o zână mică. O zână care doarme cuminte la mine în burtică și nici nu știe încă ce lucruri minunate o așteaptă. Miracolul vieții ne pune un nod frumos în gât și ne aduce o ploaie de petale și lumină în suflet și în minte. Voi fi mămică. Iar! Am inima plină de petale roz și o burtică pe măsură. Dacă ne întâlnim pe stradă și mă vedeți mereu zâmbind acum știți de ce”, a adăugat Jojo.

Sursa: realitatea.net

 


Lasă un Comentariu...

*