Trotinetele anului 2017 pentru copii

Vine vara, iar plimbările duminicale cu copiii prin parc nu ar trebui să lipsească! S-au dus vremurile în care copiii se jucau în fața blocului, alergeau și veneau în casă plini de praf sau noroi. Copiii din zilele noastre nu mai petrec atât de mult timp în fața blocului, ci în fața calculatorului, și cu siguranță nu mai aleargă pe afară, ci mai mult în locurile de joacă pentru copii din centrele comerciale. Noi vrem să readucem copilăria în zilele noastre, să impulsionăm micuții să facă mișcare și să se bucure de mediul înconjurător. Motiv pentru care vă propunem următoarea variantă: trotinete 2017 pentru copii.

trotineta

Anul acesta se poartă trotinetele cât mai colorate, reglabile, pentru a putea fi folosite de copii mai mult timp. Motivul este destul de simplu, odată ce un copil se învață cu un anumit mod de trotinetă, este destul de greu ca după 1-2 ani să renunțe la ea, așa că, o trotinetă reglabilă rezolvă această problemă. La o singură căutare online – ”trotinete 2017 pentru copii” – veți găsi foarte multe site-uri care oferă aceste produse. Magazinul nostru, nichiduta.ro, vă oferă o gamă largă de trotinete, atât pentru băieți, cât și pentru fetițe, de diverse vârste și culori.

Iată care sunt cele mai căutate trotinete 2017 pentru copii din magazinul nostru:

  1. Trotineta pentru copii Music Scooter Girl

Această trotinetă este în topul preferințelor fetițelor pentru are un design atractiv și este extrem de colorată. Mai mult decât atât, fetițele își pot plimba ursulețul de pluș preferat în coșulețul mic din față. Dar ceea ce atrage cu adevărat toate privirile sunt melodiile pe care trotineta le poate difuza în timpul plimbării și luminițele de pe lateralul acesteia. Trotineta este recomandată pentru copiii cu vârstă între 3 și 5 ani, cu o greutate maximă de 20 de kilograme.

  1. Trotinetă reglabilă My Free Up

Pe locul 2 în clasamentul de trotinete 2017 pentru copii se regăsește această trotinetă reglabilă recomandată pentru copiii cu o vârstă de maxim 6 ani și o greutate maximă de 50 de kilograme. Avantajul acestei trotinete este faptul că se poate regla în funcție de înălțimea copilului, iar platforma joasă asigură stabilitatea și confortul necesar. Mai mult decât atât, trotineta are un buton de blocare a ghidonului care anulează sistemul de virare.

  1. Trotineta X360 Series Junior Space Scooter

Numele acestei trotinete nu v-a convins? Atunci dotările și designul acesteia sigur o vor face. Această trotinetă este la modă în anul 2017 deoarece are realizată după un concept relativ nou ce îi permite copilului să se miște mult mai bine. Mai exact, trotineta are o platformă ce funcționează după un principiu de apăsare alternativă față-spate și pune în mișcare trotineta. Ea este dotată cu un sistem de funcționare silențios, o suspensie pneumatică și frână de mână. Trotineta este recomandată copiilor de peste 4 ani, cu o greutate de maxim 60 de kilograme.

Cam asta a fost lista noastră cu trotinete 2017 pentru copii. Vă așteptăm pe site-ul nostru pentru a descoperi cât mai multe modele.


Lasă un Comentariu...

*