De ce ne place mașinuța fără pedale de la Nichiduță?

De curând am cumpărat celui mic o mașinuță fără pedale de pe Nichiduță.ro, iar de atunci plimbările noastre prin parc sunt mult mai distractive! Nu există weekend în care copilul să nu își provoace prietenii la o mișcare cu mașinuțele fără pedale. Ca părinte, deciziile legate de jucăriile și accesoriile pe care le cumperi copilului sunt destul de dificile. Este această mașinuță potrivită pentru vârsta copilului? Este suficient de sigură? Se va bucura de ea sau se va plictisi repede de ea? Aceastea au fost doar câteva dintre întrebările care ne-au stat în gând în momentul în care  ne-am hotărât că a venit vremea să îi cumpărăm celui mic o mașinuță fără pedale.

După îndelungi căutări, am găsit mașinuța potrivită pe Nichiduță.ro! Nu spunem că alegerea a fost una ușoară, având în vedere gama variată de astfel de mașinuțe fără pedale, dar am ajuns în cele din urmă la un punct comun și am comandat mașinuța Ford Ranger Wildtrax. După câteva weekend-uri petrecute în parc, putem spune că își merită toți banii și chiar vă recomandăm și vouă să ieșiți la o mișcare cu mașinuțele fără pedale să vedeți cât de distractiv poate fi! Iată ce ne place nouă cel mai mult la această mașinuță!

  1. Siguranța

Dacă l-ați întreba pe cel mic ce îi place la această mașinuță, designul ar fi pe primul loc. Însă pentru noi, ca și pentru orice alt părinte, contează foarte mult siguranța copilului. Această mașinuță este potrivită pentru copiii cu vârsta între 1 an și 6 luni și 4 ani și este prevăzută cu un mâner pentru părinți ce ușurează deplasarea mașinuței. Mai mult decât atât, în partea din spate, mașinuța are o protecție care ajută la prevenirea răsturnării pe spate a copilului. Protecțiile laterale și bara de protecție din față asigură o plimbare liniștită și confortabilă pentru cel mic.

  1. Verstilitatea

Un alt lucru care ne-a convins să cumpărăm această mașinuță a fost versatilitatea ei. Mai exact, este vehicul de împins, antepremergător și mașinuță acționată cu picioarele la un loc! Când cel mic este obosit, poate fi pus în mașinuță și plimbat de către părinți. Atunci când protecțiile laterale sunt montate și volanul este blocat, mașinuța se poate transforma într-un antepremergător perfect cu care cel mic își poate exersa mersul. După ce copilul mai crește și poate avea un control al direcției, el poate fi lăsat să se plimbe singur, fără a mai fi nevoie împingerea lui de către părinți. Cu alte cuvinte, cu o singură investiție, îi asiguri 3 ani de distracție celui mic! Noi suntem încă în faza de împins și antepremergător, dar cel mic deja manifestă un interes crescut pentru preluarea controlului asupra volanului. Până atunci însă, noi suntem cei care dirijează orice mișcare cu mașinuțele fără pedale prin parc.

  1. Distracția

Nu în ultimul rând, am ales această mașinuță de la Nichiduță pentru că îl ține ocupat pe cel mic în timpul plimbării. Volanul are incorporat un panou cu melodii, sunete și claxon, farurile se aprind, iar sub scaun se găsește un compartiment spațios pentru depozitarea jucăriilor preferate. Copilul stă liniștit în mașinuță, jucându-se, iar părinții sunt fericiți pentru că nu vor mai trebui să alerge în tot parcul după cel mic.

Dacă vrei și tu o astfel de mașinuță fără pedale pentru cel mic, tot ce trebuie să faci este să intri pe Nichiduță.ro și să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și ale copilului tău! După ce ai cumpărat-o, vă puteți bucura împreună de weekend-uri distractive prin parc!

 

 


Lasă un Comentariu...

*