Ce să îi cumperi copilului de Paște?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Paștele se aproprie cu pași repezi și dacă pentru majoritatea mămicilor este ocazia perfectă de a-și etala talentele culinare și de a pregăti cât mai multe bunătăți pentru familie, pentru copiii, Paștele înseamnă cadouri multe de la Iepuraș. Dacă și tu ești pe ultima sută de metri și încă nu ai găsit cadoul perfect pentru copilul tău, nu îți face griji, Căsuța cu jucării îți sare în ajutor!

vine cu preturi mici (1)-944x462.74509803922

Este imposibil să nu găsești ceva potrivit pentru micuțul tău în Căsuța cu jucării! De la jucării de lemn, nisip kinetic sau creioane colorate, toate sunt aranjate pe categorii de vârstă pentru a-ți fie ție cât mai ușor. Așa că, după ce ai terminat de frământat cozonacul, ia o pauză binemeritată, intră în rolul Iepurașului și alege cadoul perfect. Iată care sunt recomandările noastre!

  1. Caruselul muzical – perfect pentru nou-născuți

Chiar dacă bebelușul tău e prea mic să înțeleagă că Iepurașul i-a adus un cadou, cu siguranță el se va bucura de un nou carusel muzical. Căsuța cu jucării îți oferă o gamă largă de carusele muzicale cu bufnițe, căței, elefănței, vulpițe sau oițe, totul pentru un somn cât mai liniștit. Să nu uităm faptul că aceste carusele muzicale ajută și la dezvoltarea abilităților nou-născutului de a distinge diverse culori, forme sau sunete.

  1. Jucării interactive – pentru copiii de peste 1 an, în plină dezvoltare

Nu mai e un secret faptul că după vârsta de 1 an, copiii sunt extrem de receptivi și încep să se dezvolte și să învețe cât mai multe lucruri. Așa că, poți opta pentru un cadou interactiv și funcțional în același timp. Spre exemplu, cubul magic multifuncțional îl va ajuta pe micuțul tău să își dezvolte îndemânare și să perceapă mult mai bine sunetele și formele.

  1. Căsuțe pentru păpuși – pentru domnișoare de peste 3 ani

Joacă cu păpușile este activitatea preferată a fetițelor, deci cadoul perfect pentru ele nu ar trebui să fie chiar atât de greu de ales. Poți opta pentru o căsuță de păpuși care imită o casă de vis, cu terasă, dormitor mare și curte. Fetițele pot aranja mobilierul așa cum își doresc, acest joc dezvoltându-le imaginația și capacitatea de a lua propriile decizii.

  1. Mărgele Hama Midi – pentru un preșcolar creativ

Există o tendință în rândul preșcolarilor, aceea de a se juca cu mărgelele termoadezive și de a-și exploata creativitatea. Aceste mărgele sunt de fapt niște tubulețe realizate dintr-un plastic special care se lipesc între ele la cald (cu ajutorul unui fier de călcat), dând viață diferitelor figurine. Se pot folosi diferite șabloane pentru realizarea acestor figurine sau se pot realiza independent, copilul folosindu-și doar creativitatea!

  1. Creioane colorate – pentru copiii care iubesc să dea viață desenelor

Coloratul este o activitate relaxantă pentru orice copil, dar mai ales pentru copiii de peste 9 ani. Dacă ai acasă un mic artist, atunci cu siguranță cel mai potrivit cadou de la Iepuraș este o trusă cu multe creioane colorate, cu care va putea să dea viață desenelor preferate. Iar pe Căsuța cu jucării, creioanele colorate nu sunt unele obisnuite, ele sunt sub forma de pietricele, folosite si recomandate de terapeuti pentru îmbunatatirea abilitatilor motorii ale copiilor, concentrarii si invatarii. Permit degetelor micutilor sa coloreze cu mult mai putin efort comparativ cu creioanele obisnuite, fiind non-toxice, fabricate din ceara de soia 100% naturala  si cu niste culori vibrante ce provin din pigmenti minerali.

O altă opțiune pentru copiii din această categorie de vârstă este un puzzle care îi va ține ocupați ore în șir.

În concluzie, Iepurașul a ascuns cadoul perfect pentru micuțul tău în Căsuța cu jucării. Tu trebuie doar să îl găsești. Apropo, nu uita să verifici și Oferta Iepurașului, în care vei găsi multe promoții la jucării!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *