Party laser tag pe înţelesul părinţilor – ce înseamnă şi cât este de sigur pentru copii?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Laser tag este în prezent una dintre activităţile preferate ale copiilor. Ei de abia aşteaptă weekend-ul pentru a se bucura de măcar câteva ore de laser tag, iar petrecerile aniversare care vor cuprinde acest joc atât de popular sunt cele mai aşteptate.

Puteţi opta pentru o petrecere laser tag Bucureşti cu cele mai bune condiţii de joc, cu supraveghere din partea adulţilor şi cu preţuri foarte accesibile, inclusiv în weekend. Prin urmare, dacă eraţi în căutarea unei modalităţi grozave pentru a le oferi copiilor prilej de distracţie, atunci laser tag poate fi soluţia cea mai potrivită.

Pe lângă preţurile prietenoase şi doza considerabilă de distracţie pe care o oferă, jocul laser tag mai oferă şi alte beneficii de care cei mai mulţi părinţi nu ştiu, dar vor fi plăcut surprinşi să afle. La urma urmei, toţi părinţii îşi doresc ca pe lângă divertisement, un joc să mai ofere şi alte beneficii mai semnificative.

Iată mai jos doar câteva aspecte care sunt influenţate pozitiv de acest joc al momentului.

Imaginaţia

Copiii iubesc să fie creativi şi râvnesc să creeze o lume numai a lor, cu locuri fabuloase, cu acţiune şi lipsită de plictiseală. Foarte puţine alte activităţi le permit copiilor să îşi dezlănţuie imaginaţia, să îşi descătuşeze personalitatea şi să fie exact aşa cum îşi doresc. Laser tag este tocmai acea oportunitate prin care imaginaţia copilului iese la iveală şi prin care copiii îşi pot demonstra gândirea analitică, gândirea logică, gândirea rapidă, abilitatea de găsire a soluţiilor, precum şi abilitatea de a elabora planuri şi strategii de câştig. Un joc plin de aventură, de suspans şi de adrenalină, laser tag  este departe de a fi plictisitor. În plus, dată fiind popularitatea de care se bucură, sunt zvonuri care spun că foarte curând laser tag ar putea elimina de la putere jocurile video şi timpul petrecut pe social media.

Competitivitatea

Unii copii preferă jocurile individuale, poate mai artistice sau mai statice, în timp ce alţi copii adoră  activităţile solicitante din punct de vedere fizic şi mental, unde au ocazia de a-şi etala rezistenţa, perspicacitatea şi, de ce nu, viclenia? Cert este că majoritatea copiilor au nevoie, măcar din când în când, de o confirmare a abilităţilor lor fizice şi a inteligenţei lor. Desigur, este minunat dacă reuşiţi să îi testaţi spiritul combativ în medii sportive, precum echipe de fotbal, de baschet sau de hochei. La fel de bine, un joc aşa cum este laser tag Bucureşti susţine competitivitatea sănătoasă. Prin intermediul acestui joc, copilul scapă de surplusul de energie, se acomodează şi mai bine cu competiţia şi simte cât de dulce este victoria. Şi, pentru că se joacă alături de prietenii săi, victoria este cu atât mai răsunătoare.

Prietenia

Cum deja ştiţi, în cadrul oricărui joc, legătura dintre colegii de echipă devine tot mai strânsă şi, în cele mai multe cazuri, duce la prietenii durabile. Laser tag este un joc care pune preţ pe prietenie. Copiii trebuie să colaboreze pentru a atinge scopul final de a fi câşigători. Îi veţi auzi vorbind despre strategiile care i-au dus la succes, despre cele mai tari acţiuni, mişcări şi lovituri şi vor simţi încă adrenalina şi după câteva zile.

Cu aşa un joc incitant şi accesibil, puteţi să vă luaţi la revedere de la petrecerile aniversare organizate acasă, unde părinţii sunt mai tot timpul stresaţi, copiii dau semne de plictiseală, iar dezordinea pare că nu se mai sfârşeşte. Laser tag oferă copiilor distracţie cât cuprinde, în timp ce părinţii vor avea posibilitatea să se relaxeze şi să discute în linişte. Dotaţi cu echipament tehnic de ultimă generaţie, copiii se vor simţi adevăraţi războinici. Cât timp se luptă pentru supremaţie, părinţii îşi pot servi cafeaua în deplină relaxare.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *