Nichiduță te provoacă la mișcare în aer liber cu karturile!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

A venit vara și majoritatea timpului ni-l petrecem afară, alături de cei mici prin părculețe, plimbându-ne sau jucându-ne. Astăzi vrem să îți propunem o activitate nouă: mișcare în aer liber cu karturile! Din păcate, nu există karturi și pentru adulți, karturile de la Nichiduță sunt pentru copii, dar cu siguranță te vei distra cu cei mic pe aleile parcurilor, în încercarea de a-l prinde din urmă.

Kartingul este o modalitate de distracție perfectă pentru cei mici. Există copii care de mici vor să încerce tot felul de activități noi, iar această mișcare în aer liber cu karturile poate fi stimulul perfect pentru a-l scoate din casă și a-l îndepărta de laptop sau tabletă. Karturile cu pedale au început să fie la modă mai ales printre copiii cu vârsta de peste 5 ani pentru că le oferă ceva în plus față de o simplă plimbare cu bicicleta: adrenalină. Chiar dacă aceste karturi de la Nichiduță oferă toate condițiile de siguranță și nu îi pun în pericol pe cei mici nici măcar o clipă, pentru ei o mișcare în aer liber cu karturile va fi o adevărată aventură. Acest lucru se datorează în mare parte designului modern al karturilor și a reacțiilor copiilor din jur la vederea lor. Copilul tău va fi extrem de mândru atunci când se va plimba cu kartul pe aleea parcului unde se joacă de obicei cu vecinii de bloc.

Plimbările cu kartul îi ajută pe cei mici să se obișnuiască cu un anumit nivel de efort fizic, dar în același timp să se și relaxeze. Dacă nu știai, kartingul presupune mai mult efort decât o simplă plimbare cu bicicleta, dar copiii îl văd ca o adevărată provocare la care abia așteaptă să participe. Cei de la Nichiduță îți pun la dispoziție o gamă variată de karturi pentru copii din care îl poți alege pe cel mai bun pentru cel mic. Iată câteva dintre cele mai populare modele de karturi:

  1. Kart cu pedale Go Kart de la Picotoys

Unul dintre cele mai îndrăgite karturi este modelul Go Kart de la Picotoys. Este potrivit atât pentru băieți, cât și pentru fete cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani, fiind disponibil în mai multe variante de culori. Confortul celui mic este asigurat printr-un scaun ergonomic și ajustabil în 2 poziții, protector pentru coloana vertebrală. Kartul acesta are un cadru solid din oțel, așa că, nu va trebui să îți faci griji pentru siguranța copilului tău.

  1. Kart cu pedale Bolt de la Moni

Pentru copiii cu vârsta mai mică de 5 ani, care vor să ia parte la o mișcare în aer liber cu karturile, recomandăm acest kart cu pedale Bolt. Are o structură metalică ce asigură siguranța celui mic, dar și durabilitatea mărită a kartului, un scaun confortabil și o frână de mână ce îi oferă siguranță maximă chiar și la viteze mari.

  1. Kart cu pedale Go Kart Typhoon de la Hauck

Un kart ce atrage atenția celor mici în special prin designul său este acest model de la Hauck. Dacă alegi un astfel de kart, cu siguranță restul copiilor din parc îl vor invidia pe micuțul tău și vor dori să facă și ei măcar o tură cu kartul lui. Este recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 8 ani, are un scaun reglabil pe lungime și un ghidon ergonomic.

Indiferent de ce fel de kart alegi pentru cel mic, asigură-te că acesta este stabil, rezistent și îi va asigura copilului siguranța în orice fel de situație. Cei mici au tendința de a se crede la curse în momentul în care se urcă într-un kart, așa că, ai grijă să fii cu ochii după copilul tău tot timpul. Sau mai bine, urcă-te pe o bicicletă și însoțește-l în aventura lui!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *