Joaca, o metodă alternativă de educare a celor mici

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jocurile sunt foarte importante în dezvoltarea armonioasă a copiilor. Părinții care înțeleg importanța conexiunii cu copiii prin joacă, contribuie la creșterea acestora într-un mod frumos, un mod prin care ei pot învăța despre și cu cei mici.

Jocurile la care participă atât copiii, cât și părinții, devin o punte între aceștia. Ca părinte, te poți bucura alături de copilul tău și puteți explora lumea împreună prin joacă. Art of Play te ajută să înveți să te joci cu copiii și s-a născut tocmai din nevoia părinților de a fi ajutați să le fie alături acestora pe tot parcursul procesului de dezvoltare și de creștere.

Despre Art of Play, de ce să îi alegi

Ca părinte, zi de zi ești pus în fața provocărilor de diferite tipuri. Schimbările inevitabile, avansul tehnologic care nu poate fi stopat, toate acestea sunt lucruri pe care părinții trebuie să le accepte așa cum sunt și să îi sprijine pe cei mici să se adapteze cât mai devreme, experimentând singuri provocările vieții și ajutați acolo unde este nevoie.

Art of Play vine cu o alternaitvă în educația copiilor, completând sistemul educațional existent, clasic, cu un sistem bazat pe dezvoltarea prin joacă. Încrederea copiilor în forțele proprii poate fi sporită prin activități care să îi ofere copilului libertatea de a alege, astfel încât acesta să conștientizeze că e capabil să ia decizii care îl pot duce într-o direcție sau în alta.

Prin joacă, cei mici pot obține acea satisfacție de care au nevoie pentru încrederea în propria lor persoană, iar cei mari pot fi martori la dezvoltarea copiilor. Art of Play este o sursă de inspirație pentru părinții care realizează cât de importantă e joaca pentru a crește un copil sănătos atât fizic, cât și mental.

Care sunt obiectivele Art of Play

 Încă de la început, Art of Play a pus accent pe timpul de calitate pe care părinții trebuie să îl petreacă cu cei mici. A realizat importanța acestor activități care să includă atât adulții, cât și copiii, astfel încât cei din urmă să aibă parte de acea dezvoltare emoțională și armonioasă care să le permită adaptarea la toate schimbările din societate fără ca acest lucru să reprezinte o problemă.

 Art of Play își propune, prin activitățile organizate, să descopere talente care există în orice copil și, odată aceste talente descoperite, să ajute la îmbunătățirea și dezvoltarea acestora.

 De asemenea, Art of Play este un suport pentru părinți, dar și o oportunitate de relaxare pentru ei. Inclusiv adulților le place să se joace. Când jocurile sunt gândite în așa fel să se consolideze relația dintre ei și copii, cu atât mai mult, jocul va deveni una dintre activitățile favorite pentru ambele părți.

Art of Play, pentru părinți care pun accent pe educația copiilor

 Art of Play este dedicat părinților care doresc să contribuie semnificativ la dezvoltarea copiilor și doresc să le ofere acestora timp de calitate, din care să aibă de învățat.

Este pentru părinții care știu cât de importante sunt metodele alternative de educare și dezvoltare, metode care îi ajută pe copii să se adapteze și să se integreze mult mai rapid într-o societate expusă schimbărilor.

În plus, părinții care vor să își redescopere copiii, dar vor și ei să se întoarcă în timp, să redescopere gustul copilăriei, pot apela la aceste metode alternative, plăcute atât pentru adulți, cât și pentru cei mici.

Art of Play este soluția ideală pentru părinții care vor să le ofere copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 13 ani șansa de a învăța multe lucruri prin intermediul unor jocuri distractive, care să le capteze atenția și să le dea încredere în sine.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *