Consola versus PC. Tu ce dispozitiv alegi?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pasionații de jocuri video, dar și începătorii, cu siguranță au auzit despre dilema selecției dispozitivului de gaming, un lucru cert este că fiecare utilizator de jocuri video încearcă să trăiască la maxim experiența de a se transpune într-un univers digital. Totuși, experiențele fiecărui jucător sunt subiective, de aceea scopul nostru este mai degrabă să trecem în agenda ta plusurile și minusurile fiecărei opțiuni, decât să te convingem că una ar fi cu mult mai rea decât cealaltă.

Eternul subiect care împarte jucătorii în două grupuri distincte va fi abordat într-o manieră echidistantă, iar tu vei hotărî la final ce dispozitiv ți se potrivește mai mult. Indiferent de alegere, pe jocurinoi.ro vei găsi oricare dintre aceste opțiuni, ca să te bucuri la maxim de aventurile tale din universul jocurilor video.

PC Gaming

În ceea ce privește funcționalitatea, ușurința utilizării, flexibilitatea în gestionare, configurarea cu capacitatea de a îmbunătăți parametrii de operare și inovația, computerele nu vor fi niciodată inferioare consolelor de jocuri. Printre avantajele PC-ului se pot menționa următoarele aspecte:

  • Capacitatea de a crește productivitatea
  • Confortul și funcționalitatea dispozitivului. Dacă, de exemplu, trebuie să tastați text pe o consolă sau pe un computer, atunci alegerea este deja evidentă. Aceeași situație este și cu navigarea pe internet.
  • Capacitatea de a accesa de la distanță jocul. Pe consolă, această funcționalitate este disponibilă numai cu un adaptor special.

Expresia „computer pentru jocuri” îi determină adesea pe oameni să se gândească la o configurare elegantă a desktopului cu o mulțime de iluminare RGB, dar să nu uităm că și laptopurile pentru jocuri sunt un obiect de lucru. Cu toate acestea, atunci când se compară desktop-uri și laptopuri, desktopul va fi o alegere mai bună pentru jocuri în marea majoritate a cazurilor. Acest lucru se datorează faptului că laptopurile de jocuri au adesea componente insuficiente, deoarece este greu să păstrezi un laptop de jocuri răcoros atunci când atât CPU, cât și GPU-ul sunt încărcate într-un șasiu îngust. Astfel, ne-am propus să menționăm și dezavantajele utilizării PC-ului, iar printre acestea se enumeră dimensiunile impunătoare. Nu va fi ușor să luați un computer cu d-voastră într-o vacanță spre deosebire de o consolă și complexitatea asamblării unui computer.

Experiențele oferite de consolă

Pentru a decide ce este mai bine, o consolă de jocuri sau un computer, ar trebui să vă concentrați asupra preferințelor personale, dorințelor și gusturilor. Pentru unii, jocurile sunt o oportunitate de a se distra bine sau de a se detașa un pic de la problemele de serviciu, pentru alții, o adevărată pasiune. Merită să alegeți în funcție de propriile gusturi și preferințe. Unora nu le place să folosească un număr mare de gadgeturi și preferă să investească într-un computer puternic pentru jocuri, în timp ce alții sunt atrași de jocurile exclusive și de ușurința utilizării consolei. Totul este individual, deci poți decide numai testând produsele, iar datorită site-ului jocurinoi.ro această experiență se află doar la un click distanță, de asemenea fiecare consolă este însoțită și de o scurtă descriere, care va simplifica procesul selecției tale.

Diferite produse, diferite experiențe

În ceea ce privește consolele, există câteva dintre care să alegi. Principalii jucători în acest domeniu sunt Sony, Microsoft și Nintendo și toți au consolele lor distincte. În primul rând, există PlayStation Sony și Xbox Microsoft. Apoi, există Switch-ul Nintendo. În general, PlayStation și Xbox oferă mai multă putere hardware decât consolele Nintendo și oferă o selecție mai largă de jocuri, împărtășind multe dintre ele cu computerul. Nintendo, la rândul său, își plasează în principal stocurile în inovație și titluri de primă parte. A existat un moment în care jocurile au intrat în mainstream și cred că ar trebui să le mulțumim consolelor pentru asta. Cum s-a ajuns la asta? Pur și simplu o consolă este adesea mai convenabilă și mult mai ieftină decât un PC de jocuri.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com