5 motive pentru care să-ți duci copilul la Laser Tag !

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jocurile de Laser Tag au evoluat foarte mult și au devenit o activitate preferată de către cei mici, nu doar de către adulți. Acest joc însemană mult mai mult decât alergat și tras la țintă, fiind extrem de benefic pentru un copil aflat în creștere. Dacă sunteți în căutare de activități noi pentru cei mici, puteți verifica arenele de Laser Tag din București, unde cei mici vor avea parte de cea mai tare experiență din viața lor.

Laser Tag îmbunătățește abilitățile de a lucra în echipă

Jocurile de Laser Tag sunt menite pentru a fi jucate în echipă. Astfel, ele reprezintă o oportunitate foarte bună pentru cei mici de a învăța să fie un coechipier bun sau poate chiar un lider de echipă astfel încât toți să își atingă scopul. Cu cât va participa la mai multe jocuri, cu atât i se va diminua posibilitatea de a dobândi trăsături egoiste, el învățând cu fiecare joc despre beneficiile ajutorului reciproc și cum poate învinge cealaltă echipă. Lucrul în echipă ajută și la dezvoltarea mentalității, cei mici gândindu-se la diferite strategii de doborâre ale adversarului, punând în valoare ce calități are fiecare membru al echipei. De asemenea, pentru a lucra în echipă, cel mic va învăța și aspectul respingerii și principiul majoritatea câștigă, fiind nevoit să se supună unor strategii cu care nu este de acord, dar o va face pentru binele echipei.

Mărirea cercului de prieteni

Chiar daacă fac parte din echipe diferite și sunt considerați inamici, după terminarea jocului, toți copiii devin prieteni și au oportunitatea de a cunoaște oameni noi. În plus, dacă nu aveți suficienți copii încât să formați o echipă de joc, puteți căuta arene de Laser Tag în București care au jocuri programate la diferite ore și unde copilașii pot fi înscriși ca membri, nu trebuie să vină suficienți încât să alcătuiască o echipă nouă. Astfel, copilașii vor deveni mai sociabili, mai prietenoși, mai puțin rușinoși și mai capabili să întrețină conversații între ei, chiar dacă nu se cunoșteau înainte sau chair dacă nu se plăceau foarte mult.

O activitate benefică pentru organism

Activitatea fizică este necesară pentru o creștere și o dezvoltare sănătoasă și armonioasă. Dacă cel mic petrece prea mult timp în casă, în fața televizorului și al calculatorului și are un stil de viață sedentar în general, un joc de Laser Tag este alegerea perfectă pentru a-l distra, dar și pentru a-l face să fie activ fizic. Cel mic trebuie să alerge, să sară, să se târască, practic să își lucreze tot corpul. De asemenea, el trebuie să își concentreze și atenția să să își pună la treabă și mintea, pentru a concepe strategii. Astfel, copiii au parte de un antrenament complet, foarte benefic. De obicei, după o sesiune de Laser Tag, cei mici vor avea parte de un somn foarte liniștit. Activitățile fizice desfășurate îi for vortifica și sistemul imunitar, cel mic devenind mai rezistent la răceli și gripe.

Laser Tag este foarte sigur și distractiv

Pentru foarte mulți părinți este important să știe că nu își supun copiii la niciun fel de riscuri în timpul unei activități. Având în vedere faptul că se joacă cu arme pe bază de laser, nu există posibilitatea de a se răni fizic, cum este la jocurile de paint-ball. Mediul este unul perfect controlat din toate punctele de vedere, siguranța fiind o calitate forte a acestui joc. De asemenea, cei mici se vor distra copios, fiind un fel de interpretare a jocurilor de pe calculator, ei fiind protagoniștii misiunii pe care o au de realizat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *