Teatrul InDart ajunge în Câmpina cu cea mai spumoasă comedie „Eu cu cine mă mărit?”

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. Câmpina, Septembrie 2020

Teatrul InDart ajunge în Câmpina în data de 23 septembrie 2020, interpretând piesa „Eu cu cine mă mărit?” în regia lui Bogdan Gagu, text Silvia Gagu. Actorii Silvia Gagu, Ela Prodan, Ciprian Almășan și Alex Floroiu se vor strădui să transforme seara din 23 septembrie într-una cât se poate de veselă și frumoasă. Comedia se va desfășura la Casa Augsburg din Câmpina, începând cu ora 19.00.

Preț de câteva ore, cei prezenți în sală se vor bucura de un spectacol pe cinste, de o interpretare desăvâșită, de actori renumiți și mai ales de cele mai frumoase momente petrecute alături de cei dragi, membri ai comunității.

«Piesa de teatru pe care o vom desfășura aici, în Câmpina are rolul de a ne conecta unii cu ceilalți, de a ne ajuta să scăpăm de stresul cauzat de toată această perioadă. Este un mod autentic de a trăi o emoție bună. Îmi propun ca de acum înainte să încerc să găsesc oportunități pentru a creea un cadru distractiv, interactiv și de a ne conecta unii cu ceilalți, de a ne cunoaște și de a interacționa. Țin să le mulțumesc tuturor sponsorilor care s-au implicat pentru desfășurarea acestui eveniment și să precizez că fără ei acest lucru nu ar fi putut fi posibil» , spune Camelia Radu, organizator al evenimentului.

Femeile sunt mereu în căutarea fericirii și chiar ți atunci când o găsesc nu sunt sigure dacă au găsit-o! Alambicat, nu?! Așa credem și noi, drept pentru care am făcut un experiment să descoperim ce se poate întâmpla cu adevărat după o petrecere a burlăcițelor?

Dacă adăugăm că totul se întâmplă în ziua nunții, fix cu câteva ore înainte de minunatul eveniment atunci avem de-a face cu o comedie spumoasă, exact ca în marile aventuri.

Acest eveniment este organizat CR-Interior Design și susținut de Casa Augsburg Wellness, RSGE, Pilates Elena Paraschiv, SBT.CR-Interior Design înseamnă mai mult decât design, concept, cromatică, frumusețe și stil. CR-Interior Design se implică în proiectele culturale și sociale ale comunității locale.Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *