Nichiduță.ro – cea mai sigură alegere pentru săniuțele cumpărate de pe internet

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pentru cei mici iarna înseamnă fulgi de zăpadă, oameni de zăpadă, ciocolată caldă, dar și distracție cu sania pe derdeluș. Dacă tot am pomenit de sanie, magazinul online pentru copii Nichiduță.ro reprezintă cea mai bună și cea mai sigură variantă pentru săniuțele cumpărate de pe internet.

Pentru a veni în întâmpinarea părinților și a contribuie la bucuria copiilor, magazinul online pentru copii Nichiduță.ro vă oferă o gamă variată de săniuțe:

  • săniuțe pentru bebeluși:
  • săniuțe din lemn sau metal;
  • săniuță tip bob;
  • săniuțe în care încap doi copii;
  • săniuțe gonflabile:
  • săniuțe pliabile.

Este bine de știut că la anumite modele de săniuțe, suporții de picioare din plastic nu sunt incluși în pachet.

Aceste modele de calitate și variate de săniuțe sunt cadoul perfect pentru mai multe categorii de vârstă, dar haideți să vedem câteva exemple.

Săniuțe cu mâner și săculeț îmblănit – acest model are o structură metalică solidă și stabilă.

Pentru că există posibilitatea ca spătarul și mânerul să fie demontate, săniuța aceasta se pliază atât pentru cei mici la o plimbare, cât și pentru copiii mai mari la o distracție pe derdeluș.

Săculețul este căptușit cu lână de oaie, iar pentru a liniști părinții, este confecționat dintr-un material impermeabil la exterior. Acest săculeț poate fi introdus în mașina de spălat, iar temperatura recomandată este de 30 de grade. Este recomandată copiilor între 7 luni și 4-5 ani.

Săniuțe gonflabile – acest model are o formă curbată ce îi conferă manevrabilitatea necesară. În plus, săniuța dispune de mânere rezistente pentru siguranța și stabilitatea copilului.

Pentru a vira o săniuță gonflabilă, operațiunea trebuie făcută la viteze mari printr-o simplă schimbare a centrului de greutate.

Aveți grijă să nu supra-umflați, poate afecta săniuța. Este recomandată copiilor între 6-9+ ani.

Săniuțe cu volan – pe lângă forma plată ce oferă un control mai bun asupra saniei, acest model are și un volan prin care se poate direcționa sania, În plus, mai dispune de un mâner cu cadru metalic care are funcția de a frâna sania. Este recomandată copiilor peste 9 ani.

Pe lângă meritul său de a fi cea mai sigură opțiune pentru săniuțele cumpărate de pe internet, magazinul online pentru copii Nichiduță.ro s-a gândit la toate și oferă și o gamă variată de accesorii pentru săniuțe, cum ar fi mânuși pentru săniuțe, săculeți sau saci îmblăniți pentru săniuțe, husa de protecție sau husă termoizolantă pentru sanie etc.

Săniuțele cumpărate de pe internet nu reprezintă o problemă nici la capitolul preț dacă alegeți magazinul online pentru copii Nichiduță.ro. De ce? Nichiduță.ro are prețuri variate pentru ca părinții să rămână în zona bugetului propus pentru achziționarea unei săniuțe. Dacă vă hotărâți să cumpărați săniuțe ce au o valoare mai mare de 250 lei, beneficiați și de transport gratuit.

Pentru că sporturile de iarnă întăresc organismului copiilor, și nu numai, pe magazinul online pentru copii Nichiduță.ro veți găsi și planșe de derdeluș, schiuri pentru copii, dar și căști de schi.

Săniuțele cumpărate de pe internet reprezintă o investiție sigură dacă optați pentru magazinul online pentru copii Nichduță.ro. Când spun investiție, mă refer atât, într-un produs de calitate, cât și în bucuria pe care o va trăi copilașul vostru pe derdeluș.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *