Mamă arestată după ce și-a lovit copilul

Să fii mamă este cu siguranță cea mai mare bucurie și împlinire care există pe acest pământ, însă, se pare că nu toate mamele apreciază minunea din viața lor. Din păcate există cazuri de femei care își doresc și se chinuie să rămână însărcinate și nu reușesc, și femei care fac copii fără să se gândească dacă sunt în stare să aibă grijă de ei. Este și cazul șocant al unei tinere de 25 de ani care a fost arestată pentru tentativă de omor după ce și-a lovit bebelușul. Ce este și mai șocant este motivul pentru care l-a lovit: plângea prea tare și o enerva.

Cum s-a întâmplat totul?

Tânăra de 25 de ani locuia cu iubitul său și cu doi dintre copii lui care provin dintr-o altă căsătorie. După naștere, tânăra a dorit să rămână acasă pentru a se dedica creșterii bebelușului. Ce nu știa tânără este că mai avea multe de învățat pentru a se numi mamă, iar o calitate care nu trebuie să lipsească niciunei mame, la ea se pierduse pe drum, și anume răbdarea. În urmă cu câteva seri, când tatăl copilului era încă la serviciu, femeia și-a lovit pruncul pentru că plângea prea tare și o deranja.

Ce s-a întâmplat după acest incident?

După ce și-a dat seama ce a făcut, a sunat la 112, fără a le preciza medicilor care au intervenit ce s-a întâmplat cu adevărat. Adevărul a ieșit la iveală la spital din București unde a fost transportată, iar fetița de nici două luni a fost supusă la mai multe investigații. Managerul serviciului de ambulanță susținea că bebelușul prezenta semne de insuficiență respiratorie, semne de abdomen acut și părea neîngrijit.

Ce spun rudele femeii?

Rudele femeii sunt în stare de șoc și refuză să creadă că așa ceva s-a întâmplat. Ei o vedeau pe tânără ca o femeie extrem de calmă și de liniștită, apropiată de cei mici. Acest lucru era dovedit în mod special de faptul că acceptase să se mute împreună cu iubitul ei și să aibă grijă și de cei doi copii din cealaltă căsătorie. Tânăra locuia cu iubitul ei de o jumătate de an și acesta nu a observat că ar fi agresivă cu cei mici. Cel mai vehement a fost unchiul fetei care a susținut că dacă a făcut așa ceva, trebuie să suporte consecințele. Lucru ce s-a și întâmplat.

Cum s-a terminat totul?

Femeia a recunoscut în cele din urmă că s-a lovit fetița pentru că plângea în continuu și o enerva. Ea a fost arestată și urmează să fie judecată. Cât despre bebeluș, el va avea nevoie de aproximativ 60 de zile de spitalizare pentru a-și reveni complet, iar după ce va fi externat, se va stabili în grija cui va rămâne.


Lasă un Comentariu...

*