Iată 6 lucruri pe care trebuie să le conțină garderoba ta de proaspătă mămică!

Venirea pe lume a bebelușului creează multe schimbări în viața de familie, de la programul de somn și până la schimbări în garderobă. De la o mămică elegantă, așa cum te știai, trebuie să te transformi dintr-o dată într-o mămică practică. De aceea, cu toate că nu îți vei schimba radical stilul de viață, trebuie să fii totuși atentă la câteva lucruri.

haineȘi pentru că tot a venit vorba despre schimbări în garderobă, iată mai jos 10 lucruri de care ai absolută nevoie:

  1. Încălțăminte comodă – mai ales dacă afară este iarnă, vei avea nevoie de cizme comode, așa cum sunt modelele pe care le poți regăsi aici. Trebuie să ai în vedere că de acum înainte vei merge mult mai des în parc cu copilul și de aceea trebuie să te simți bine. Acest sfat este valabil și pentru vară – vei constata mai mult ca sigur că vei ajunge să alergi kilometri întregi în fiecare zi, pentru ca bebelușul tău să ia o gură de aer curat.
  2. Cosmetice pentru îngrijirea zilnică – pielea ta a avut de suferit în perioada de sarcină și de aceea are nevoie în continuare de multă atenție și îngrijire. De aceea, achiziționează produse de bună calitate, precum sunt acestea, care să te ajute pentru refacerea tegumentului.
  3. Sutien pentru sâni – te afli în perioada de alăptare, mai mult ca sigur. De aceea, modelul de sutien de dinainte de naștere mai mult ca sigur nu va mai fi potrivit nevoilor tale. Sânii tăi trebuie susținuți mai bine, așa că nu ezita să achiziționezi sutiene pentru alăptare.
  4. Haine comode – după naștere, vei avea nevoie de multe haine comode, de ținute lejere care să te facă să te simți bine și să te ajute să îți îngrijești și bebelușul mult mai ușor. Nu ezita să faci astfel de schimbări în garderoba, mai ales că vei scăpa și de multe kilograme suplimentare după naștere.
  5. Cămașă de noapte pentru alăptat – o astfel de piesă vestimentară îți va fi foarte utilă pentru această perioadă. Prinsă în nasturi în partea de sus, cămașa de alăptat îi va permite mamei să își alăpteze puiul mult mai ușor.
  6. Sling – o astfel de piesă va fi de un mare ajutor mai ales dacă te afli pe grabă și vrei să îți porți bebelușul. Comod de purtat, slingul permite ieșirea la plimbare cu bebelușul, mai ales atunci când sunteți pe grabă.

Lasă un Comentariu...

*