3 modalități ieftine prin care mămicile își pot demara propria afacere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Multe mămici simt că venirea pe lume a bebelușului reprezintă o oportunitate excelentă de a renunța la vechiul loc de muncă care nu le mai aducea nicio satisfacție și de a-și demara propria afacere, oricât ar fi ea de mică. Sentimentul de a fi propriul tău șef, de a-ți stabili propriul program și de a fi unicul beneficiar al muncii tale depline este de neegalat.

În plus, demararea propriei afaceri nu trebuie să fie numaidecât o mișcare costisitoare. Venirea pe lume a copilului înseamnă cheltuieli uriașe, așa că ar fi de vis să se poate iniția o afacere cu investiții minime. Iată că prin utilizarea tehnologiei și a serviciilor externalizate, puteți să vă asigurați că mica dumneavoastră afacere funcționează cu minime costuri.

  1. Mulți proprietari de mici afaceri încep prin a lucra de acasă. În funcție de tipul afacerii pe care doriți să o lansați, este posibil să aveți nevoie doar de un spațiu de lucru, de un birou, de computer, telefon și de conexiune la Internet. Mai mult decât atât, puteți achiziționa la prețuri foarte mici tot felul de componente și piese, precum monitor sh, calculator, ba chiar și imprimante, organizatoare de documente sau piese de mobilier. Totuși, dacă aveți nevoie să vă întâlniți cu clienții dumneavoastră față în față, puteți opta pentru închirierea unei suite executive. Astfel de suite pot fi închiriate cu ziua, cu săptămâna sau cu luna și pun la dispoziție un birou fizic, acces la săli de întâlnire și alte servicii de birou și chiar pot dispune de personal de asistență. Suitele executive reprezintă, de asemenea, o modalitate excelentă de a trece de la munca de acasă la o locație permanentă pe măsura dezvoltării afacerii dumneavoastră.
  2. Servicii externalizate. În lumea atât de conectată de astăzi, este ușor să operați o afacere virtuală cu investiții foarte mici. Un computer cu acces la Internet poate trimite fișiere la un service de imprimare, care va imprima și va lega documentele dumneavoastră. Tot pentru investiții cât mai minime, puteți opta pentru servere second hand care funcționează foarte eficient în ciuda prețului accesibil. Dacă va apare nevoie de a angaja personal suplimentar, gândiți-vă că există nenumărate modalități prin care puteți continua dezvoltarea afacerii optând pentru diverse servicii externalizate. De exemplu, numărul de telefon al companiei dumneavoastră poate fi legat de un serviciu care va răspunde la apelurile primite utilizând numele companiei dumneavoastră, creând astfel iluzia că sunteți o organizație mai mare. Serviciile de procesare a textelor vă vor tipări și formata documentele și rapoartele, permițându-vă să vă concentrați asupra vânzărilor. Serviciile de contabilitate pot fi, de asemenea, externalizate, permițându-vă să eliminați sarcinile de contabilitate, menținându-vă totodată ordinea financiară.
  3. Suport în vânzări. Cel puțin la începutul lansării afacerii, mulți proprietari de mici afaceri se luptă cu echilibarea eforturilor de vânzări, cu managementul zilnic al companiei și cu îndeplinirea tuturor sarcinilor. Pentru a ajuta la rezolvarea acestor probleme, au apărut tot felul de companii care oferă resurse de vânzări contractate. Astfel de companii oferă o rețea de agenți de vânzări care pot vinde un întreg portofoliu de bunuri sau servicii. În unele cazuri, agenția de vânzări este plătită pentru eforturile depuse. În alte cazuri, i se plătește un comision din fiecare vânzare. Antreprenorul va fi tot timpul în câștig deoarece va beneficia de forță de vânzări, fără să fie nevoit să angajeze persoane.

Indiferent de afacerea pe care doriți să o demarați, există nenumărate posibilități de a avea cariera la care visați pornind cu investiții minime. Cel mai important este că aveți puterea de a crea ceva care să vă aducă echilibrul dintre muncă și viața personală la care visați. Fără dar și poate, este posibil să vă bucurați de o carieră care să vă aducă mari satisfacții și împliniri și care să vă permită să vă bucurați pe deplin de viața de familie.

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *