Delicii culinare! 5 preparate pe care să le ai în vedere pentru familia ta

Petrecerea timpului în familie, de la mic la mare, înseamnă pentru oricine multă bucurie, dar și clipe unice pe care vei dori întotdeauna să le păstrezi cât mai adânc în suflet. De aceea, mai ales atunci când toți sunteți acasă, în weekend, să încercați să vă răsfățați din plin, încă de la prepararea micului dejun. Și acest lucru pentru că în jurul mesei se pot depăna amintiri frumoase, puteți râde, glumi sau chiar puteți să vă puneți la încercare imaginația și astfel să preparați cele mai bune mâncăruri.

mancareȘi cum pentru cei mai mulți familia nu înseamna doar mama, tatăl și copilul, ci și câte un animal blănos și foarte jucăuș, precum un cățel, nu trebuie să îl scoateți nici pe acesta din lista priorităților și astfel să îi oferiți și lui bucuria de a se desfăta cu această hrană câini, foarte gustoasă și sățioasă.

Iată mai jos 5 preparate pe care să le ai în vedere pentru familia ta:

1. Această rețetă pentru supa de roșii este foarte gustoasă și ne aduce aminte de mâncărurile delicioase ale bunicii. Se prepară foarte ușor, din roșii bine coapte și crescute în grădină, cu un gust extrem de plăcut. Vei mai avea nevoie de ardei kapia, ceapă, usturoi, ulei de măsline, piper negru, busuioc, fistic, sare și cremă de brânză de capră. Toate aceste ingrediente vor crea cea mai bună supă de roșii pe care ai mâncat-o vreodată.

2. Mic dejun frumos decorat – orice copil va fi stârnit să își mănânce micul dejun mai ales dacă acesta este frumos realizat de mama sa. Vei putea să creezi ursuleți, cățeluși din legume și fructe proaspete, ouă, omletă, căsuțe frumos decorate, dar și alte personaje pe care copilul le iubește. Cu siguranță vei avea de unde anume să te inspiri pentru ca micul dejun să îți surprindă copilul.

3. Pește preparat la cuptor – nu ezita să consumi pește proaspăt, precum este somon, ton, păstrăv. Acesta conține acizi grași omega 3, cunoscuți sub numele de grăsimi sănătoase, care vor face mult bine creierului copilului tău. O rețetă de pește preparat la cuptor poate fi soluția perfectă pentru masa de seară.

4. Prăjitură cu fructe – o tartă cu fructe proaspete va fi pe gustul întregii familii. Se prepară repede și foarte ușor și mai ales este foarte gustoasă. Mai mult ca sigur, copilul tău va adora gustul tartei și te va pune să repeți rețeta ori de câte ori veți petrece mai mult timp în familie.

5. Clătite – a face clătite s-ar putea să fie o îndeletnicire care să îi aducă aproape pe toți membrii familiei, atât la preparare, cât și atunci când sunt umplute și consumate. Fiecare iubește să facă clătite, adoră gustul acestora, iar umplerea lor s-ar putea să fie o activitate pe placul celor mici. Desigur, atunci când sunt gata mai mult ca sigur toți vă veți întrece să le consumați, fie cu cremă de ciocolată, fie cu dulceață de fructe de pădure sau de căpșuni.

Petreceți timp în familie, iar bucătăria este spațiul care vă poate ține mai aproape unii de ceilalți, mai ales în weekend.


Lasă un Comentariu...

*