De ce sa alegi un kit de manichiura pentru acasa?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mainile sunt considerate cartea de vizita a unei femei. De aceea, o femeie eleganta si ingrijita va avea intotdeauna unghiile imaculate. Cu toate ca majoritatea apeleaza la serviciile saloanelor de infrumusetare, iata de ce este recomandat ca fiecare femeie sa detina un kit de manichiura pentru acasa.
Ce contine un kit de manichiura pentru acasa?
Pentru a avea rezultatele pe care le ai la un salon de infrumusetare, in primul rand ai nevoie de aparatura si ustensilele necesare. In principal, un kit va contine produsele elementare pentru a iti realiza acasa o manichiura ca la salon. Pe langa acestea, suplimentar iti poti achizitiona nuantele preferate, pile suplimentare, solutii de indepartare a ojei sau alte accesorii.

 • Pile profesionale. Acestea, in functie de duritatea lor, pot fi folosite pentru a pili unghia naturala, pentru a o uniformiza, pentru a modela unghia cu gel sau pentru a indeparta culoarea.
 • Lampa este un produs esential. Fara ea, majoritatea ojelor sau gelurilor nu se pot usca.
 • Degresantul este necesar indiferent ca aplici gel, acryl sau oja semipermanenta. Cu ajutorul lui se elimina de pe unghie orice urma de grasime sau impuritate, iar culoarea poate fi aplicata fara probleme
 • Baza, nuantele, top coatul si cleanerul se aleg in functie de preferintele personale. Pentru cele care prefera o manichiura rapida exista kituri cu oje semipermanente 3 in 1 care se aplica extrem de usor. La pol opus, exista tipuri de kituri gata gandite pentru aplicarea gelului. Acestea contin toate produsele profesionale de care ai nevoie pentru o manichiura impecabila.
  De cele mai multe ori pretul unui kit este mai avantajos decat daca ai achizitiona fiecare produs separat. Spre exemplu, kiturile de manichiura de la Cupio au adesea preturi promotionale sau reduceri. In plus, deoarece kiturile sunt create de specialisti, poti avea certitudinea ca produsele sunt atent alese astfel incat sa fie compatibile intre ele.
  De asemenea, o trusa de manichiura profesionala este ceva ce trebuie sa existe in fiecare casa. Cu instrumente de cea mai buna calitate, din otel inoxidabil, vei putea cu usurinta sa ai unghiile si cuticulele ingrijite.
  Avantajele unei manichiuri acasa
  Manichiura facuta acasa are, fara indoiala, avantajele ei. Chiar daca nu ai mai incercat aceasta varianta, cu ajutorul kiturilor profesionale poti apela in continuare la gel, acryl sau oja semipermanenta. Acestea rezista pe unghie mult mai bine decat oja normala si au o stralucire aparte care persista saptamani bune.
 • Castigi timp deoarece nu mai trebuie sa te deplasezi la salon. Mai mult, deoarece nu depinzi de orele programarii iti poti face unghiile la orice ora din zi sau seara.
 • O manichiura acasa poate fi varianta cea mai sigura avand in vedere contextul actual de pandemie.

Sa ai un kit de manichiura pentru acasa poate fi solutia salvatoare pentru a avea unghiile perfecte in permanenta. Indiferent ca alegi sa iti faci unghiile acasa sau la salon, in cazul in care a intervenit ceva in programul tau, daca o unghie se rupe sau daca sare culoarea poti apela imediat la produsele profesionale pe care le contine kitul de manichiura pentru acasa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *