De 3 ori mamă: Jessica Simpson este însărcinată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Jessica Simpson a anunțat recent că, deși nu se aștepta să reușească, este bucuroasă să își anunțe fanii că va mai avea un copil, al treilea, cu soțul ei Eric Johnson.

Jessica Simpson 1

Picture 1 of 5

Un anunț… surpriză

Cântăreața a reușit să creeze un moment aparte atunci când a decis să împărtășească cu fanii bucuria sa și a familiei sale. Cum Jessica Simpson este destul de activă pe Instagram, și sunt milioane de fani care îi urmăresc postările, cântăreața a făcut fericitul anunț printr-o modalitate drăguță, care a cucerit pe toată lumea. Mai ales că nimeni nu se aștepta la această surpriză.

O idee inedită

Jessica Simpson a postat la început o fotografie în care cei doi copii ai săi erau surprinși ținând în mână două baloane imense. Textul ”surpriză” însoțea fotografia, și toată lumea abia aștepta să vadă despre ce-i vorba. Cea de-a doua fotografie a lămurit misterul, pentru că de data aceasta cei doi micuți erau înconjurați de o mulțime de baloane roz.

O fetiță

Cu acest prilej, Jessica Simpson a anunțat că este însărcinată cu o fetiță. Este cel de-al treilea copil al familiei formată din cântăreață, soțul Eric Johnson și cei doi copii ai lor. Noua membră a familiei este deja așteptată cu nerăbdare, iar Jessica a descris cel mai bine bucuria pe care o simte de la aflarea veștii că este din nou însărcinată, ca pe o ”prețioasă binecuvântare a vieții”.

O mamă împlinită

Jessica Simpson a fost mereu lăudată de ziariștii de peste Ocean pentru faptul că este o mamă împlinită și devotată copiilor ei. De altfel, cântăreața nu pierde niciun prilej de a posta multe fotografii cu copiii săi pe contul de Instagram, și declară de fiecare dată că poate cel mai frumos compliment pe care l-a primit vreodată este faptul că este considerată o mamă bună. De altfel, într-un interviu aceasta a mai adăugat că pentru ea cea mai mare bucurie este să-și vadă copiii crescând.

O sarcină neașteptată

Fanii actriței și ziariștii au fost surprinși de această sarcină, mai ales că anul trecut, în mai, când apăruseră unele zvonuri că ar fi însărcinată, Jessica le-a infirmat, adăugând că are doi copii minunați și că nu va mai urma și un al treilea. Se pare că s-a răzgândit, și astfel o nouă fetiță se va naște în familia vedetei. Toată lumea urmărește cu mai multă atenție acum postările de pe Instagram făcute de Jessica Simpson pentru a vedea cum evoluează sarcina, deși vedeta nu este genul secretos și își împarte și cu fanii multe dintre momentele petrecute în familie. Maxwell Drew, în vârstă de 6 ani și Ace Knute, de 5 ani sunt ceilalți doi copii ai cântăreței.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com