Celebrităţile care urmează să aibă copii în 2018

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Celebrităţile din toată lumea şi presa s-au aflat întotdeauna într-o colaborare mai mult sau mai puţin plăcută. Indiferent de evenimentele care se petrec în viaţa unei vedete, presa încearcă, şi de cele mai multe ori reuşeşte, să surprină orice amănunt şi să-l expună public.
Şi în cazul venirii pe lume a micuţilor celebri deja prin natura contextului în care se nasc şi datorită părinţilor cunoscuţi, interesul este extrem de mare.
Presa anunţă despre posibile sarcini în rândurile vedetelor, încă de la cele mai mici semne şi bănuieli.
Se pare că anul 2018 este bogat în astfel de ştiri şi evenimente, celebrităţile ce urmează a aduce pe lume copii fiind destul de numeroase.

Celebritati care urmeaza sa aiba copii in 2018

Picture 5 of 5

Rose Byrne
Actriţa americană Rose Byrne a confirmat că va deveni mamă pentru a doua oară. Va naşte tot un băieţel care este aşteptat şi de frăţiorul lui mai mare Rocco. Actriţa este cunoscută datorită rolului sau din filmul de acţiune „X-Men: Apocalypse” şi a multor alte pelicule în care a jucat.

Lionel Messi
Messi are împreună cu soţia sa Antonela Rocuzzo doi băieţei, însă familia se va mări. Este aşteptat al cincilea membru care se va naşte în 2018 şi este aşteptat cu nerăbdare de către totă lumea.

Prinţesa Magdalena a Suediei
Familia regală a Suediei se măreşte, Prinţesa Magdalena urmând să devină mamă pentru a treia oară alături de soţul ei Christopher O Neill. Prinţesa Leonore şi prinţul Nivolas aşteaptă cu nerăbdare să-şi cunoscă frăţiorul sau ….surioara.

Ducesa de Cambridge
Kate Middleton va aduce pe lume al treilea copil, anunţul a fost făcut pe data de 17 octombrie, fără a aduce referiri la starea de sănătate a mamei sau la sexul copilului.

Jessica Alba
Actriţa Jessica Alba este mama a două fetiţe, însă anul 2018 le va întregi familia. Actriţa, împreună cu soţul său Cash Warren, aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a noului membru, sperând probabil că va fi băieţel.

Miranda Ker
Top-modelul australian este mama unul băieţel de şase anişori, însă împreună cu actualul său soţ Evan Spiegel aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume al celui de-al doilea copil. Anul 2018 le va intregi familia, asemeni multor altor celebrităţi care se vor bucura de mirajul naşterii şi al aducerii pe lume a unui copil.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *