Sănătatea bebelușului: uscăm sau nu rufele în casă?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Afară este frig și odată cu schimbările climatice apare și dilema dacă este bine sau nu să usuci rufe în casă, mai ales atunci când ai un bebeluș. Venirea pe lume a bebelușului înseamnă mai multă grijă acordată de părinți asupra tuturor factorilor exteriori care l-ar putea afecta. De aceea, pornind de la protecția în fața microbilor, virusurilor și bacteriilor și până la grija față de aerul pe care îl respiră, totul este foarte important.

Volumul de rufe ce trebuiesc spălate și uscate crește destul de mult odată cu nașterea bebelușului și de aceea părinții apelează la folosirea unei mașini de spălat cu un număr de rotații mai mare, dar și la capacitățile unui uscător de rufe incorporat sau nu mașinii de spălat. Alți părinți nu se îndepărtează prea mult de la vechile modalități de uscare a rufelor, așezându-le pe calorifer, pe când alții apelează la trucuri mult mai moderne, folosind dezumidificatorul Aleco Air D12 ECO.

Uscarea rufelor pe calorifer sau cu ajutorul uscătorului

Acest mic „truc” al părinților este deja destul de cunoscut. Rufele se usucă rapid, nu mai este nevoie să stea în ploaie, în schimb se produce o creștere a umidității din încăpere, lucru care favorizează apariția mucegaiului și igrasiei, ambele dăunătoare mai ales bebelușului, dar și celorlalți membri ai familiei.

Uscătorul de rufe poate fi considerată o soluție modernă. Rufele sunt scoase din mașina de spălat perfect uscate, însă consumul de energie este destul de crescut, comparativ cu cele ale dezumidificatorului Aleco Air D12 ECO.

De ce să alegi dezumidificatorul de rufe pentru uscarea hainelor?

Consumul redus de energie, grija pentru aerul pe care îl respiri, uscarea naturală și controlul umidității sunt câteva motive serioase pentru care ar trebui să alegi un astfel de produs.

Modelul D12 ECO produs de Alecoir are un design elegant, modern, cu un panou de control de tip touch și un buton de Pornire/Oprire supradimenionat, cu LED care își schimbă culoarea în funcție de nivelul de umiditate. În plus, aparatul beneficiază de funcție de ionizare, reîmprospătând aerul din încăpere, timer, dar și de funcția de Child Lock sau Auto Restart, repornind singur ori de câte ori există căderi de tensiune.

Cu ajutorul dezumidificatorului D12 ECO vei putea usca aproape orice tip de rufe, de la cele subțiri și până la cele mai groase, într-un timp destul de scurt. De asemenea, costurile pentru un astfel de produs sunt mult mai mici, comparativ cu achiziționarea unui uscător de rufe, a cărui consum de energie este și el destul de ridicat. În plus, nu afectează țesăturile hainelor, uscarea acestora fiind naturală.

Este foarte important de precizat că acest tip de dezumidificator este foarte ușor de transportat dintr-o cameră în alta, beneficiind de roți de transport, dar și de o greutate mai mică, de numai 12 kilograme, putând fi mutat ușor, atât de proaspăta mămică, cât și de tatăl copilului.

Uscarea hainelor nu mai este o problemă, iar părinții sunt siguri că bebelușul respiră un aer curat în orice moment al zilei.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *