Pătuțuri pliabile

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pentru a alege mai ușor cele necesare bebelușului, vă sugerăm să accesați online nichiduta.ro. Aici veți descoperi numeroase obiecte indispensabile bebelușilor și copiilor mici care vor contribui indiscutabil la asigurarea unor condiții excelente de viață. Ne vom opri asupra pătuțurilor pentru copii, deoarece reprezintă un element esențial în buna creștere și dezvoltarea copilului. Dacă acesta are de la început un spațiu al său, cu care se familiarizează, se va simți iubit și acceptat în familie, se va odihni și se va juca potrivit nevoilor sale, specifice vârstei.

Patut pliabil 2.jpg

Picture 1 of 3

Fie că locuiți într-o casă spațioasă, fie că dețineți o locuință micuță, pătuțurile pliabile pentru bebeluși și copii mici sunt obiecte foarte potrivite. Realizate în nuanțe diferite, cu caracteristici personalizate în funcție de modelul ales, pătuțurile pliabile au avantajul că pot fi depozitate în spații reduse, în husa specială, când nu se mai utilizează sau se transportă ușor. Atunci când se folosesc pot fi montate atât lângă patul părinților, cât și în alt spațiu al camerei. În general modelele de pătuțuri pliabile destinate somnului și odihnei celor mici sunt realizate pe structură din metal, vopsit în câmp electrostatic, structură care permite fixarea pe două nivele.

Unele modele de pătuțuri pliabile, cum este și „Baby Design Dream”, de exemplu, sunt dotate și cu măsuță pentru înfășat și cu bară detașabilă pentru jucării. Avantajul utilizării acestor tipuri de pătuțuri rezidă din faptul că sunt dotate cu salteluțe cu dimensiuni specifice patului, au buzunare laterale în care pot fi păstrate, în ordine, accesoriile celui mic sau jucăriile, atunci când copilul mai crește. Două dintre picioarele pătuțului sunt prevăzute cu roți din silicon, care facilitează deplasarea întregului ansamblu și blocarea lor când se stabilește locul și poziția în încăpere. Faptul că pătuțurile se pot poziționa pe două nivele asigură confortul copilului mic în primele luni de viață, reprezentând un loc ferit și sigur de petrecere a timpului de joacă atunci când copilul se ridică și se deplasează singur. Părțile laterale sunt prevăzute cu plasă, cu scopul protecției bebelușului și copilului mic, dar oferă și posibilitatea supravegherii acestuia de la distanță de către adult. Din această categorie fac parte și modelele: ”Pătuț Happy Baby”, „Pătuț Coccolle”, „Pătuț Moni”, „Pătuț Cangaroo Bumbo” etc. pe care le puteți vizualiza accesând online nichiduta.ro.

O altă categorie de pătuțuri pliabile sunt cele cu capotină, ce pot fi utilizate pe terase, în curți sau grădini sau pot fi utilizate cu succes în excursii și vacanțe. Pe lângă structura stabilă a cadrului metalic, a lateralelor prevăzute cu plasă rezistentă și a buzunarelor laterale potrivite pentru depozitarea lenjeriei bebelușului, acest model are o capotină care protejează copilul de vânt, de ploaie sau de razele soarelui. Formele curbate ale structurii de aluminiu garantează fiabilitate în montarea și demontarea sa, iar masa de înfășat rabatabilă cu care este prevăzut este un accesoriu necesar în primele luni de viață ale bebelușului. Din această categorie puteți alege modelul „Caretero Grande” sau „Dreamer 2 Plus”.

În cazul în care preferați pătuțuri pliabile cu opțiunea vibrații și led pentru noapte, aveți o gamă largă de modele dintre care amintim: ”Cangaroo Funny Dreams”, „My Dreams”, „Nano Dream Time”, „Moni Sweet Dreams” personalizate în funcție de sexul copilului sau unisex. Pe lângă toate beneficiile pătuțului pliabil, precizate mai sus, aceste modele sunt dotate cu cutiuță muzicală cu melodii liniștitoare potrivite pentru copii, lumină de veghe, opțiunea vibrații pentru liniștirea celui mic, masă de înfășat și bară demontabilă pentru jucării. Husa de transport, fiabilitatea în montare/demontare și roțile din silicon, la două dintre picioarele pătuțului, cu care se trage simplu, dar care permit fixare stabilă, clasifică aceste produse în categoriile de top în solicitarea clienților.

www.nichiduta.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *