Pătuț complet pe nichiduță.ro

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Alegerea unui pătuț pentru micuțul nostru este dificilă. O multitudine de modele, culori care mai de care mai frumoase, în formă de mașinuță sau desene frumos conturate. Au apărut chiar și cele multifuncționale. Dar de unde să îl cumpărăm pe cel mai potrivit? Ei bine, acum găsești un pătuț complet pe nichiduta.ro, pătuțul ideal pentru copilul tău.

Patut complet pe nichiduta (1)

Picture 1 of 8


Atunci când viitorii părinți pornesc la cumpărături, paturile pentru copii sunt primele piese de mobilier pe care aceștia le achiziționează. Având în vedere că micuții își petrec majoritatea timpului în acest spațiu, părinții trebuie să fie foarte bine informați înainte de a cumpăra pătuțul. Și fiindcă siguranța copilului tău este pe primul loc, nu te limita în a cumpăra ceva de proastă calitate, doar pentru că prețul este avantajos. O astfel de piesă de mobilier trebuie să fie dotată cu tot ceea ce are nevoie puiuțul tău. De aceea, găsești un astfel de pătuț complet pe nichiduta.ro

Atunci când vorbesc despre un pătuț complet, mă refer fie la un pat care să se poată plia, deoarece spațiul este o problemă în ziua de azi, fie la un pat pe două nivele, în toate culorile și modelele posibile sau la un pătuț multifuncțional, preferatul mămicilor din ziua de azi.

Aceste piese de mobilier multifuncționale sunt denumite și „mobilierul viitorului”, deoarece din ce în ce mai multe mămici aleg să optimizeze și să valorifice spațiul corespunzător. Patul multifuncțional prezintă numeroase avantaje, iar mobila de copii este concepută pentru o bună dezvoltare a micuțului tău. De aceea, pe lângă aspectul interesant, avantajul acestui tip de pătuț (găsești un astfel de pătuț complet pe nichiduta.ro) este că o singură piesă de mobilier îndeplinește mai multe funcții. E un fel de mobilier „2 în 1” sau chiar „3 în 1”. Pe lângă faptul că este util pentru mămici, acest tip de piesă de mobilier este potrivit și pentru micuțul tău. De asemenea, pătuțurile multifuncționale oferă și mai mult spațiu pentru depozitare.

Unele modele de pătuțuri pentru copii includ și sertare inferioare sau laterale. Ceea ce este un lucru bun atunci când ai de adunat toate jucăriile micuțului tău. Se știe că atunci când ai copii, spațiile de depozitare sunt veșnic insuficiente.

Sertarele pot fi folosite pentru a depozita pijamale, piese de lenjerie sau hăinuțe ale celui mic. Cele inferioare economisesc spațiul, însă dacă dispuneți de loc suficient, există modele cu sertare laterale atașate patului, care pot fi folosite pe post de comode.

În cazul în care nu au în dotare astfel de sertare inferioare, verificați ca spațiul dintre podea și pat să fie de minim 18 centimetri. În acest mod, veți putea strecura și pe acolo câte o cutie de plastic cu capac, care poate înlocui absența sertarului.

În orice caz, chiar dacă optați pentru un pătuț simplu sau unul multifuncțional, piața de specialitate îți pune la dispoziție o varietate de modele dintre care îl poți alege pe cel ideal.

Dacă avantajele te-au convins și te-ai decis să achiziționezi și tu o astfel de piesă de mobilier pentru copilul tău, găsești un astfel de pătuț complet pe nichiduta.ro și este chiar și la reduceri. Grăbește-te, oferta este limitată!

Intră pe nichiduta.ro, în secțiunea camera copilului și poți alege un pătuț de vis pentru micuțul tău.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *