Cu ce să-ți accesorizezi casa? Iată 5 lucruri extrem de plăcute!

Atunci când dorești ca locuința ta să capete mai multă personalitate, trebuie să ai în vedere câteva accesorii care nu trebuie să lipsească, fiind simbolul unui decor de calitate.

Indiferent de spațiul casei tale, locuința are nevoie de un plus de confort și mai ales de identificarea și implementarea unui stil propriu, o linie de design potrivită peste tot, fie că este vorba despre living, camera copilului sau bucătărie.

De aceea, ar trebui să gândești să adaugi câteva elemente de design, pornind de la această broderie și până la alte elemente mai sofisticate.

Iată mai jos 5 lucruri extrem de plăcute de care ai nevoie pentru ca locuința ta să beneficieze de un farmec deosebit:

1. Aceste perne brodate – ele pot fi așezate atât pe canapea, în living, în camera copilului sau chiar pe jos. De asemenea, pot fi adăugate în dormitor, pe patul matrimonial ori de câte ori acesta este frumos așezat. Aceste perne decorative își găsesc locul aproape oriunde în locuința ta, fiind un accesoriu din ce în ce mai căutat în ultima perioadă. De aceea, nu ezita să le așezi pe oriunde și să achiziționezi cât mai multe dintre aceste produse. 

2. Tablouri – orice tablou care exprimă aproape orice peisaj, conturul unui personaj sau un portret poate să îi ofere locuinței tale un farmec deosebit. Aceste pete mirifice de culoare așezate pe perete creează o atmosferă extrem de plăcută, oferindu-i casei tale un farmec deosebit. 

3. Rame foto – creează un perete al amintirilor, personalizează în acest mod locuința ta. Aici, poți presăra multe imagini cu voi toți, poți adăuga rame foto de dimensiuni și forme diferite, iar ceea ce va ieși va fi mai mult ca sigur un element cheie apreciat de toți cei ce ajung la voi în casă. De asemenea, poți alege să adaugi în mai multe puncte ale casei câteva rame foto electronice, care pot rula deodată mai multe imagini cu voi. De regulă acestea se așează pe mobilier, așa că nu va fi dificil să le adaugi în lista ta de accesorii preferate. 

4. Cărți – mai ales atunci când iubești lectura ar trebui să ai în vedere crearea unei adevărate biblioteci. Cărțile înfrumusețează orice spațiu și de aceea ai putea gândi la realizarea unei biblioteci, fiind utilă atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Poți opta pentru acoperirea cărților cu coperți personalizate, create după bunul tău plac, astfel încât biblioteca să fie foarte frumos conturată și observată în același timp de către toți cei invitați. 

5. Lămpi de decor – iată din nou câteva elemente care trebuiesc obligatoriu așezate într-o locuință. Poți opta pentru aceste lămpi de decor, în tonuri potrivite cu restul locuinței și mai ales confecționate din materiale de cea mai bună calitate. Lămpile de decor pe lângă farmecul deosebit pe care îl oferă sunt și elemente funcționale, utilitatea lor putând fi observată foarte ușor.


One Response to “Cu ce să-ți accesorizezi casa? Iată 5 lucruri extrem de plăcute!”

Read below or add a comment...

  1. Silvia says:

    Foarte dragute accesorii, cu siguranta casa mea va fi mai vesela.

Lasă un Comentariu...

*