5 obiecte de mobilier ce îți vor fi de folos în decorarea locuinței

Indiferent de piesa de mobilier aleasă, aceasta trebuie să fie pe lângă foarte frumoasă și destul de practică. De aceea, pentru fiecare spațiu al casei tale trebuie să alegi piesele de mobilier potrivite și care îți vor fi de mare folos. Atunci când familia este și mai numeroasă, prin nașterea unui copil, nu trebuie să uiți că ai nevoie de un spațiu cât mai mare de depozitare.

casaIată mai jos 5 obiecte de mobilier ce îți vor fi de folos în decorarea locuinței:

1. Acest mobilier pentru hol – ordinea în locuință este observată încă de la intrare, așa că mai mult ca sigur vei avea nevoie de anumite dulăpioare și de un cuier încăpător pentru a adăposti tot ceea ce ai pe hol, de la încălțăminte și până la hainele groase de iarnă ale întregii familii. Este bine să alegi un mobilier de bună calitate, însă la un preț accesibil.

2. Aceste canapele și fotolii living – nicio locuință nu este de închipuit fără a avea o canapea și un fotoliu în living, fiind spațiul în care te simți cel mai bine, dar și locul în care îți primești prietenii dragi. De aceea, vei avea nevoie de o canapea suficient de încăpătoare, potrivită cu dimensiunile camerei tale. Este bine să stabilești încă de la început locul în care va fi așezată, astfel încât să cunoști foarte bine care sunt dimensiunile acesteia, alegând astfel canapeaua și după acest criteriu. Materialul din care este confecționată este foarte important. Fie vei alege un produs din material textil, fie o canapea din piele naturală sau ecologică, este bine să cunoști ce anume se potrivește cel mai bine cu celelalte corpuri de mobilier ale locuinței, dar și cu restul elementelor de decor.

3. Alege un mobilier practic pentru camera copilului – vei avea nevoie de numeroase spații de depozitare, așa că este bine să alegi un mobilier practic. La fel, este bine să cunoști unde anume vei așeza pătuțul, dulăpiorul, masa de înfășat și jucăriile micuțului. În funcție de acest lucru mai mult ca sigur vei reuși să identifici produsele de care ai nevoie. Fiind vorba de bebelușul tău, alege un mobilier din materiale de calitate, sigure și mai ales bune pentru confortul său. Dacă spațiul îți permite, poți opta pentru un fotoliu de alăptat, fiind extrem de practic pentru mamă și bebeluș în această perioadă.

4. Alege un pat confortabil în dormitor! În dormitor trebuie să te simți cel mai bine, să te simți relaxat și să te trezești odihnit dimineața. De aceea, vei avea nevoie de alegerea unui pat matrimonial mare, în care să te poți simți minunat. Ai în vedere alegerea unei saltele de cea mai bună calitate, pentru un somn odihnitor.

5. Nu uita de biblioteca casei – mai ales atunci când ai un copil, biblioteca trebuie să constituie un spațiu foarte îndrăgit de toți cei ai casei. Îi vei stârni admirația pentru lectură, vei reuși să îl ajuți să pătrundă în acest fel în lumea cărților, așa că nu ezita să alegi pentru living o bibliotecă încăpătoare, în care să se regăsească autori cunoscuți și adevăratele lor capodopere.


Lasă un Comentariu...

*