5 modalități practice prin care poți să îți înfrumusețezi locuința

În fiecare casă predomină un stil propriu ce este cel mai adesea creat prin numeroasele accesorii ce se regăsesc în anumite locuri ale casei. Fie că vei opta pentru așezarea unui anumit tablou de dimensiuni destul de mari în living, fie vei alege anumite decorațiuni în bucătărie sau la baie, acestea constituie mai mult ca sigur elemente pe care toți cei apropiați le vor putea observa cu ușurință și care vor transmite cât mai multe lucruri despre locuință și despre tine.

casaO casă are nevoie pentru a fi frumoasă de numeroase accesorii ce trebuie să se regăsească pe ici, pe colo în anumite locuri ale încăperilor sale. Și pentru cei care nu au niciun fel de imaginație, sfaturile designerilor reprezintă soluții și idei de decor foarte potrivite, reușind astfel să transforme locuința într-un spațiu pe cât de frumos, pe atât de prietenos privirii. Ne place totul atunci când este vorba de casă și acest lucru pentru că știm că aici este spațiul în care ne simțim cel mai bine. Nu omite culoarea în anumite camere ale locuinței, punând extrem de bine în valoare spațiul.

Iată mai jos 5 modalități practice prin care poți să îți înfrumusețezi locuința:

1. Aceste vaze, așezate în anumite colțuri ale livingului sau chiar în dormitor reprezintă o alegere perfectă mai ales pentru cei ce iubesc florile și parfumul acestora. De dimensiuni cât se poate de diferite, din materiale ușor de șters și din culori plăcute privirii, aceste vaze reprezintă o soluție cât se poate de ingenioasă atunci când vine vorba de locuința ta. De obicei, ele sunt așezate în living, însă nu este interzis să le așezi nici în bucătărie sau în dormitor.

2. Aceste covorașe de baie sunt foarte colorate și reușesc să transforme foarte frumos baia casei tale. În culori mai puternice sau în unele mai pale, aceste covorașe de baie sunt alegerea perfectă pentru cei ce își doresc să aibă o baie veselă, însă nu foarte încărcată. Așezate pe pardoseală, acestea au o textură plăcută, fiind confecționate din materiale de cea mai bună calitate și astfel creează cât mai mult confort.

3. Lustrele sau lămpile de decor – iată un alt mod prin care locuința ta poate să capete un plus de personalitate. Ar fi bine să alegi lustre din material textil pe care să le poți picta, punându-ți amprenta și mai mult asupra casei tale. De asemenea, poți opta pentru crearea unor astfel de accesorii, folosindu-ți imaginația. Acest lucru este destul de ușor, iar rezultatul este unul uimitor.

4. Creează un colț al amintirilor – acest lucru se află pe placul tuturor. De regulă, pe holul de la intrare ar putea sta așezate numeroase amintiri ale familiei și în mod special fotografii. De dimensiuni cât mai diverse, culori și forme diferite – acestea pot constitui o bună modalitate de a-ți înfrumuseța locuința.

5. Perdele și draperii colorate – acestea pot înfrumuseța destul de mult locuința ta. De aceea, ar fi bine să alegi draperiile și perdelele cu nuanțe cât mai frumoase, culori calde, dar mai ales dintr-o textură potrivită cu restul elementelor de decor ale casei. Și pentru că ai voie să te „joci”, punându-ți în valoare imaginația, ar fi bine să încerci chiar și două variante de culori la aceeași fereastră, mai ales atunci când ferestrele sunt mai mari și spațiul îți permite.


Lasă un Comentariu...

*