Cameron Diaz, în vârstă de 45 de ani, este însărcinată

Născută pe 30 august 1972 în San Diego, Cameron Diaz este una dintre cel mai bine cotate actriţe de peste ocean. Debutul acesteia are loc în anul 1994, fiind aleasă pentru interpretarea rolului principal în The Mask, alături de Jim Carrey. Înainte de a-şi alege această carieră, Cameron Diaz şi-a dedicat 5 ani călătoriilor prin lume, văzitând Marocul, Japonia, Australia şi Franţa. În urma acestor ani de drumeţii îmbăţişează cariera de model, unde este remarcată în urma unor audiţii. Rolul din filmul Charlie’s Angels îi aduce actriţei faima necesară pentru a fi aleasă pentru multe alte filme în care a interpretat roluri importante.
În anul 1998 a fost nominalizată la Globurile de Aur pentru rolul din comedia There’s Something About Mary.
Pe plan profesional, Cameron Diaz are parte de succes, multe dintre filmele în a căror distribuţie a fost inclusă, având încasări de milioane de dolari.

78011469

Picture 1 of 5

NEW YORK, NY - JANUARY 10: Actress Cameron Diaz is interviewed by Editor-in-Chief of SELF magazine, Lucy Danziger as part of SiriusXM's Town Hall series at the SiriusXM Studios on January 10, 2014 in New York City. (Photo by Cindy Ord/Getty Images)

Viaţa de familie
Cameron Diaz şi şoţul ei Benji Madden sunt căsătoriţi din ianuarie 2015, iar dorinţa lor de a deveni părinţi este bine cunoscută în rândul prietenilor dar şi a presei tabloide.
Tot presa tabloidă şi cercurile de prieteni sunt cei care susţin că venirea pe lume a unui copil ar putea rezolva presupusele probleme ale cuplului.
Se pare că dorinţa urmează să li se îndeplinească, tabloidul Radar Online aducând în atenţia publicului un set de fotografii care par a demonstra că vedeta are silueta rotunjită, semn clar că este însărcinată.

Multe încercări
Conform spuselor celor apropiaţi, cuplul a apelat la diverse metode pentru a reuşi să-şi îndeplinească visul de a deveni părinţi. Actriţa a încercat fertilizarea in vitro, tehnici precum acupunctura şi tot ceea ce credea că va putea ajuta la aducerea pe lume a unui copil.
La vârsta de 45 de ani se pare că visul vedetei va deveni realitate, reuşind împreună cu soţul ei, în vârstă de 38 de ani, să-şi întregescă familia, aducând pe lume un copil.
Momentul în care o femeie alege să devină mamă este amânat din ce în ce mai mult. Vârsta de 45 de ani nu pare a fi un obstacol în faţa aducerii pe lume a unui copil, aşa că îi dorim vedetei sarcină uşoară şi mult succes!


Lasă un Comentariu...

*