Retinol Complex te trimite în vacanță în Cipru!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Ritualul de îngrijire a tenului și a pielii este un adevărat răsfăț pentru femei și de multe ori este și momentul în care ne lăsăm gândurile să zboare prin ținuturi îndepărate, de obicei în locuri unde e mult soare și multă liniște. În timp ce îți aplici masca de față de la Retinol Complex, gândește-te că poți fi norocoasa câștigătoare a unei vacanțe în Cipru! Nu e doar un vis, ci o realitate pe care o poți trăi dacă cumperi produse în valoare de 60 lei!

Retinol Complex în România

Compania italienească Retinol Complex a decis să sărbătorească intrarea pe piața din România printr-un concurs cu un premiu atractiv – o vacanță în Cipru de 7 zile pentru 2 persoane, all inclusive! Produsele Retinol Complex sunt recunoscute pentru calitatea lor superioară, dar și pentru prețul accesibil. De peste 2 decenii se preocupă de îngrijirea pielii femeilor, oferindu-le întotdeauna soluții ce răspund nevoilor lor, de la produse de îngrijire a corpului și a părului, până la produse de îngrijire a tenului, măști de față sau chiar produse de makeup. Ingredientele folosite în realizarea acestor produse sunt naturale și inedite, cum ar fi extractul de melc sau veninul de albine sau de vipere.

Gamă variată de produse

Retinol Complex este partenerul tău numărul 1 în frumusețe, iar acest lucru se vede din gama variată de produse pe care o oferă. Îți poți realiza un ritual de îngrijire a tenului doar din aceste produse, pornind de la o apă micelară sau lapte de curățare, până la măștile de față și cremele de zi și de noapte. La Retinol Complex vei găsi produse pentru toate tipurile de ten și pentru toate nevoile pe care le ai. Și asta nu e tot. Pentru că o femeie trebuie să se bucure nu doar de un ten sănătos și strălucitor, ci și de o piele catifelată și de un păr hidratat și cu mult volum. Ai la dispoziție o serie de produse de îngrijire a pielii sau a părului care te vor ajuta să te simți bine din cap până în picioare. Cu o gamă atât de diversificată de produse, îți va greu să te oprești din a comanda doar 1-2 produse, mai ales acum că ele se găsesc și în România și poți ajunge mai ușor la ele. Și să nu uităm că în această perioadă, fiecare comandă în valoare de minim 60 de lei, îți poate aduce o vacanță binemeritată în Cipru, alături de persoana dragă sau de un prieten cu care vrei să te distrezi și să te relaxezi!

Cum participi la concurs?

Regulile concursului sunt destul de simple. Prima regulă, pe care deja am amintit-o mai sus, este să cumperi produse în valoare de minim 60 de lei de pe site-ul Retinol Complex. Nu contează din ce categorie sunt produsele, dacă este un singur produs sau mai multe. Alte reguli pe care trebuie să le urmezi pentru a-ți asigura înscrierea în concurs sunt:

  1. Like paginii de Facebook Retinol Complex
  2. Like și share public postării dedicate concursului de pe pagina de Facebook
  3. Tag într-un comentariu la 3 prietene pentru a afla și ele de concurs

Concursul se desfășoară până în data de 24 decembrie 2018, câștigătoarele urmând a fi alese în maxim 24 de ore de la încheierea concursului și anunțate pe pagina de Facebook. Marele premiu al concursului este o vacanță în Cipru de 7 zile la un hotel de 4 stele, all inclusiv, pentru 2 persoane. Poți opta pentru momentele de relaxare în Cipriu sau pentru valoarea sejurului în bani, dacă vrei să îți cumperi cu ei mai multe produse Retinol Complex. Premiul 2 constă în produse cosmetice în valoare de 600 lei care te vor ajuta să te simți frumoasă și sănătoasă.

Dacă vrei să testezi produsele Retinol Complex, poți folosi codul ”beauty2018” pentru o reducere de 10% din valoarea totală a comenzii!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *