Jucăria potrivită pentru vacanţă

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Pentru părinţi, alegerea jucăriilor potrivite pentru vacanţa celor mici poate fi o mare provocare şi un act de responsabilitate.

Jucăria potrivită pentru vacanţă

V-aţi gândit vreodată cum trebuie să fie o jucărie bună pentru micuţii dumneavoastră?

Pentru a vă determina să o puneți în coșul de cumpărături trebuie să răspundă la următoarele întrebări:

  1. Este distractivă, stimulează dezvoltarea celor mici, se potrivește vârstei şi abilităţilor fiecăruia?
  2. Apoi, este durabilă, bine realizată, atrăgătoare şi interesantă, pentru a la capta atenţia?
  3. Nu reprezintă niciun pericol şi nu se poate demonta uşor în piese mici ce pot fi înghiţite sau introduse în urechi sau în nas?

Dacă răspunsurile pentru toate cele trei întrebări este afirmativ, dar mai şi stimulează imaginaţia şi creativitatea celor mici, atunci chiar aţi găsit un obiect de nerefuzat!

O alegere potrivită pentru vacanţa bebeluşului dumneavoastră, mai ales dacă are vârsta cuprinsă între 0 şi 36 de luni, este jucăria Zebra Zornăitoare, de la Bright Stars.

Această jucărie complexă a fost premiată pentru felul în care poate stimula simţurile bebeluşului dumneavoastră şi capacitatea sa de a-l ajuta să se dezvolte armonios.

Zebra Zornăitoare are o grămadă de jucării ataşate, fiecare având o textură şi o funcţie diferită.

Atunci când bebeluşul merge la plimbare sau în vacanţă împreună cu dumneavoastră, nu va trebui să se despartă de noul său prieten, ci îl poate lua cu el în toate excursiile, datorită inelului de ataşare a jucăriei de cărucior sau de scoică.

Culorile vii şi contrastele puternice îl pot ajuta pe micuţ să îşi dezvolte simţul vizual, fiind, în acelaşi timp, de mare folos în învăţarea culorilor.

Jucăria zornăie atunci când este scuturată, pentru a-l distra pe bebeluşul dumneavoastră, dar şi pentru a-l învăţa despre relaţia cauză-efect.

Zebra Zornăitoare are mai multe jucării ataşate: o oglindă sigură pentru copii, jucării pentru dentiţie, o albinuţă gălăgioasă şi etichete moi, numai bune de “ronţăit”.

Culorile vii şi contrastele puternice, texturile diferite şi sunetele amuzante îi vor dezvolta simţurile bebeluşului şi îl vor ajuta să înveţe o grămadă de lucruri noi.

Zebra Zornăitoare va fi de maxim ajutor și în perioada în care micuţului dumneavoastră îi vor crește dințișorii, deoarece aceste jucării nu prezintă niciun risc în momentul în care sunt introduse în gură. În plus,îi va permite să se auto-descopere, datorită oglinjoarei pentru copii. O astfel de jucărie este extrem de importantă mai ales în primele luni de viață ale bebelușului ce a părăsit proaspătul cămin (pântecele mamei) care-i oferea siguranță și fericire. Pentru că încă nu poate să-și dea seamă că în lumea cu care a făcut cunoștință sunt mai multe persoane și obiecte, prin intermediul acestei jucării nu numai că se va distra, dar va înțelege că el nu este un obiect, iar că sunetele sunt diferite și pot avea diferite tonalități. O jucărie este o modalitate prin care îi face cunoștință lui bebe cu viața și mai ales cu mediul înconjurător.

Dacă toate acestea v-au convins, iată şi detaliile tehnice:

Dimensiuni: 9.1 cm x 19.8 cm x 27.2 cm

Jucăria se poate curăţa cu o cârpă umedă şi un săpun delicat, dar nu se introduce în apă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com