Ce cadouri punem sub brad?

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Copiii și-au exprimat deja dorințele cu privire la cadourile pe care să le aducă Moș Crăciun, iar unii dintre ei i-au și trimis scrisori cu desene colorate.

Dar dacă analizăm dorințele lor, sunt ele oare în concordanță cu cele ale părinților?

Vorbim cu siguranță despre multe dulciuri și jucării, iar pentru a aduce un echilibru, vă propunem să puneți măcar o carte în sacul lui Moș Crăciun.

Copiii vor fi încântați să descopere noi povești, personaje care, asemeni lor, se confrunctă cu diverse situații din care au cu siguranță de învățat.

Pentru cadoul de sub brad, recomandăm cărțile cu pagini cartonate din colecțiile Hoinari prin anotimpuri, Caută și găsește, Lumea vehiculelor și Junior, cărora li se adaugă minunatele povești aduse de Conni – adevărata prietenă a copiilor isteți și cele cu inegalabilele aventuri ale lui Bobiță și Buburuză.

Colecția Junior s-a lansat recent și cuprinde următoarele titluri:

  • Speriat, furios sau vesel
  • Tot ce pot face eu
  • Dinozaurii
  • Vehicule de urgență
  • Pe șantier

Aceste cărți ilustrate, cu coperți, pagini și fereștre cartonate, aduc în prim-plan complexul univers al propriilor emoții, încurajează inițiativa și spiritul de  veritabili descoperitori al celor mici, lansând o invitație deschisă spre cunoașterea lumii înconjurătoare și a activităților specifice diferitelor domenii de activitate.

Pe site-ul Editurii Casa sunt disponibile și diverse pachete promoționale de sărbători.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *