5 idei de cadouri potrivite pentru o proaspătă mămică

Venirea bebelușului în familie este un semn de mare bucurie pentru orice familie. Pe parcursul celor nouă luni de sarcină mama trece prin numeroase schimbări hormonale, ia în greutate un număr mare de kilograme, se confruntă cu insomnii, stări de greață și vărsături. Mai apoi, nașterea înseamnă pentru mamă un alt aspect greu pe care este nevoită să îl parcurgă, așa că fie nașterea prin cezariană, fie nașterea naturală înseamnă chinuri greu de suportat de oricine.

cadouÎnsă, trecând peste toate acestea, mama aduce o mare bucurie familiei, îi dăruiește tatălui un bebeluș frumos, dar mai ales mult așteptat. Încă de la aflarea veștii că vor deveni părinți, cei doi sunt nerăbdători să își țină în brațe bebelușul, să facă cunoștință cu acesta, să îl privească și să îl îngrijească. Pentru mamă nu contează schimbările prin care trece, iar durerile nașterii vor fi ușor de suportat atunci când se gândește că puiul său tocmai ce vine pe lume.

Și în semn de recunoștință, mama trebuie să primească cel mai frumos cadou din partea celor dragi. Iată mai jos 5 idei de cadouri potrivite pentru o proaspătă mămică:

1. Un telefon – ai putea alege din categoria telefoane iphone 7, fiind la un cost foarte bun în ultima perioadă. Raportul calitate preț este unul superior, așa că vei face o alegere potrivită. În plus, mama va fi încântată de primirea unui astfel de telefon, mai ales atunci când are în vedere abilitățile camerei foto, aceasta putând surprinde cele mai frumoase fotografii cu bebelușul său, în primele luni de viață. În cazul în care nu optezi pentru un astfel de dispozitiv și ai în vedere un alt tip de telefon, ar trebui să îi oferi ca pe lângă telefonul mult așteptat și un antivirus telefon, care să protejeze datele și informațiile cât mai bine. Antivirușii de pe telefon sunt de mai multe tipuri – malware, spyware sau rootkit, fiind foarte periculoși și putând afecta dispozitivul, conducând chiar la pierderea datelor de pe telefon.

2. O bijuterie – iată o altă idee potrivită pentru proaspăta mămică. Fie că vei alege să îi dăruiești un inel sau o brățară trebuie să ai grijă ca acestea să fie confecționate dintr-un material de bună calitate, rezistent în timp, astfel încât să poată fi păstrate pentru tot restul vieții. Ai putea alege aur, argint sau platină, la fel cum ai putea opta și pentru încrustarea bijuteriei cu anumite pietre prețioase.

3. O carte de creșterea copilului – lăsând deoparte cadourile scumpe, trebuie să știi că mama se va bucura la maxim atunci când îi vei oferi o carte pentru creșterea copilului, mai ales dacă aceasta se afla la prima experiență de acest fel. Ca atare, ai putea alege un autor cunoscut care să îi ofere mamei cele mai bune sfaturi de îngrijire a bebelușului, o carte pe care o va putea folosi de la început și până atunci când bebelușul se face mare, reușește să pășească și să mănânce singur, un adevărat ghid complet.

4. Un album foto – iată un alt lucru pe care ai putea alege să i-l dăruiești. Atunci când ai puțin timp la dispoziție și poți să îl fotografiezi pe bebe și pe mamă la naștere, ai putea să îi oferi cele mai frumoase imagini care redau venirea acestuia pe lume, momente emoționante pentru voi toți.

5. O floare – ce poate fi mai romantic decât să îi oferi floarea preferată? Dacă ești în pană de inspirație și nu ai timp suficient să alegi un anumit cadou, atunci optează pentru o floare dăruită cu multă dragoste persoanei iubite.


Lasă un Comentariu...

*