5 idei de cadouri potrivite pentru mămici şi copiii lor

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă cea mai bună prietenă a ta tocmai a născut, cu siguranţă doreşti să îi fii aproape, să îţi exprimi bucuria, să împărtăşiţi împreună emoţiile şi, mai mult ca sigur, doreşti să o surprinzi cu un cadou frumos atât pe ea, cât şi pe nou-născut. Care sunt oare acele cadouri care fac venirea pe lume mai frumoasă şi viaţa de proaspătă mămică mai uşoară?

Dacă eşti în căutarea unor idei de cadouri, iată câteva dintre cele mai bune opţiuni pe care cele mai multe mămici sigur le vor aprecia:

  1. Jucării pentru bebeluşi. Fiecare bebeluş trebuie primit pe lume cu cât mai multă veselie, dragoste, grijă, dar şi jucării. Sunt numeroase opţiuni de jucării potrivite pentru bebeluşi, iar multe le poţi găsi aici. În general, jucăriile în culori îndrăzneţe, jucăriile care produc tot felul de sunete, cutiile muzicale, dar şi jucăriile mobile sunt potrivite pentru bebeluşi, întrucât stimulează văzul şi auzul. Un inel de dentiţie texturat este o altă jucărie potrivită, deoarece bebeluşii sunt în căutare de diferite texturi în primele săptămâni de viaţă.
  2. Produse cosmetice. Pentru momentele în care va reuşi să facă un duş, orice mămică se va simţi mai bine dacă are toate produsele necesare în baie. Unele dintre cele mai apreciate produse de către mămici le găseşti aici. În general, şampoanele uscate, loţiunile sau unturile corporale, gelurile exfoliante şi gomajele faciale, cremele pentru depigmentare, dar şi gelurile de ras sunt printre cele mai potrivite produse cosmetice pentru mămici.
  3. Cine, gustări şi delicii sănătoase. Mai ales dacă îi eşti prietenă foarte apropiată şi de multe ori aţi mâncat sau aţi gătit împreună, oricât de banal ar putea părea, orice proaspătă mămică se bucură dacă cineva o ajută cu mâncare. În loc să stea în bucătărie şi să gătească sau în loc să mănânce pe apucate, poate să stea liniştită cu bebeluşul pentru a-l cunoaşte mai bine sau poate face un bine meritat duş. Ca o bună prietenă, poţi să îi dăruieşti mâncăruri congelate, care se gătesc foarte rapid, aşa cum sunt legumele congelate. La fel de bine, poţi să îi oferi mâncare gătită. O supă de pui, o salată hrănitoare sau peşte la cuptor sunt idei minunate pentru regimul alimentar al unei proaspete mămici. O prăjitură de casă din nou va fi foarte apreciată. Cel mai probabil, mulţi dintre vizitatorii pe care îi va primi, vor aduce prăjituri cumpărate, însă zahărul nu este niciodată bun, mai ales după naştere. Poţi încerca să pregăteşti batoane şi bomboane energizante cu fructe uscate, nuci şi seminţe, care sunt gustări foarte delicioase, hrănitoare şi nu reprezintă niciun pericol.
  4. Un cosmetician la domiciliu. După o sarcină şi o naştere solicitante, zile nesfârşite de schimbat scutece şi alăptat, urmate de nopţi nedormite, un cosmetician care oferă servicii la domiciliu este un cadou venit ca din Rai. Dacă îţi vei face timp să stai puţin cu bebeluşul cât mama îşi primeşte cadoul, acesta chiar poate fi un gest uluitor. Uneori, tot ceea ce are nevoie o proaspătă mămică este o manichiură şi o pedichiură.
  5. Îmbrăcăminte pentru 6 luni. Nou-născuţii se dezvoltă foarte repede şi, oricum, părinţii sunt cei care au marea bucurie de a umple sertarele copilului cu lucruri noi, potrivite pentru venirea sa pe lume. Dacă prietena ta dă naştere în vară, nu ar fi deloc rău să cumperi o haină de iarnă pentru un bebeluş de 5-6 luni. Magazinele cu haine de bebeluşi sunt aprovizionate cu tot felul de articole vestimentare indiferent de sezon.

În cele din urmă, iată şi o idee de cadou minunată, dar potrivită doar dacă sunteţi prietene foarte apropiate şi ştii că ar aprecia un astfel de cadou sau a mai apelat la astfel de servicii. Este vorba de a plăti o companie de curăţenie pentru a o ajuta la curăţenie sau pentru a face o curăţenie generală cât ea este în spital. Acesta este un dar care o scuteşte pe mămică de mult efort, dar trebuie să fiţi foarte bune prietene pentru a putea face un astfel de gest.

 

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *