5 idei de cadou potrivite pentru o proaspătă mămică

Venirea pe lume a unui bebeluș trebuie să rămână o amintire frumoasă pentru cei ce trec prin această emoție, dar mai ales pentru mamă. Desigur, cel mai minunat cadou rămâne pentru aceasta bebelușul, ce îi este așezat în brațe încă din prima clipă de viață. Prima întâlnire îi rămâne veșnic o amintire pe care nu o poate uita, așa că tot ceea ce urmează după rămân amintiri la fel de frumoase, păstrate de mamă ori de câte ori își aduce aminte de nașterea puiului său.

cadouOrele de după nașterea bebelușului sunt ore prețioase, iar cele mai multe femei primesc numeroase vizite, din partea celor apropiați familiei. Cu siguranță, vizita tatălui este pentru aceasta cea mai importantă, cei doi își împart bucuria și emoția că au devenit părinți. Și cum tatăl nu trebuie să vină la proaspăta mămică fără un cadou special, iată mai jos 5 idei potrivite acestui moment:

1. Aceste ceasuri Fossil – ar putea fi o alegere potrivită pentru acest moment. Un ceas este un cadou frumos pentru oricine, așa că mai mult ca sigur o va impresiona pe mamă, care îl va purta la mână cu drag, în orice moment, asortându-l cu ținuta vestimentară sau cu evenimentul la care va merge. Iar dacă îți dorești să alegi dintr-o varietate de ceasuri, poți alege varianta acestui magazin de ceasuri online, acolo unde cumpărăturile pot fi făcute mult mai ușor și mai ales destul de repede și sigur.

2. Un inel sau o bijuterie care să marcheze acest eveniment – orice femeie este de-a dreptul copleșită de primirea unui inel sau a unei bijuterii. Poți alege un inel de aur alb sau chiar unul cu piatra prețioasă pe care partenera o îndrăgește cel mai mult și acest lucru pentru că merită din plin acest cadou. Și crede-ne – un bebeluș este cel mai prețios cadou de pe pământ, iar ea tocmai ți l-a oferit! O brățară sau un lănțișor ce poartă simbolurile bebelușului abia venit pe lume ar putea fi o bijuterie apreciată de mamă, la fel cum ai putea alege chiar și un inel cu o formă deosebită.

3. Un buchet de flori – sunt multe mămici ce nu sunt impresionate de daruri scumpe. Pentru cele mai multe o floare, însoțită de un sărut și de multă dragoste reprezintă alegerea cea mai bună. Și pentru ca lucrurile să nu fie banale, alege și un balon cu heliu pe care să scrie cât de mult o iubești.

4. O carte despre îngrijirea bebelușului – orice proaspătă mămică are nevoie de multă informație și de aceea, un astfel de cadou ar fi extrem de potrivit. Odată dăruit, acest cadou o va impresiona pe mamă, știindu-te preocupat de îngrijirea puiului vostru. Nu uita, totuși, de buchetul de flori.

5. O ramă foto în care să se afle bebelușul vostru – cu siguranță va fi cel mai frumos cadou și ori de câte ori o va privi va fi cuprinsă de emoție. Fii destul de rapid, fă-i o fotografie bebelușului, iar mai apoi alege cea mai frumoasă ramă foto în care să așezi această imagine – prima imagine cu bebelușul vostru.


Lasă un Comentariu...

*