5 cele mai potrivite cadouri pentru femeile însărcinate

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Alegerea celor mai potrivite cadouri pentru mămici poate fi puțin complicată, deoarece pe de o parte, probabil că vă gândiți la un cadou practic și funcțional, astfel încât să ușurați noile responsabilități ale mamei, iar pe de altă parte, doriți să încurajați proaspăta mămică să se relaxeze, să doarmă și să aibă grijă de ea. Cel mai probabil veți lua în considerare și cadourile potrivite mai degrabă pentru bebeluși, decât pentru mămică, însă în realitate, părinții se pregătesc întotdeauna temeinic și nu vor duce lipsă de biberoane, de suzete, de jucării sau de șervețele.

În loc de un cadou adorabil pentru bebeluș, poate că ar fi mai bine să vă orientați spre un cadou care îndeamnă mămica să se odihnească, să se relaxeze și să aibă grijă de ea însăși. Pijamalele confortabile, un halat pufos de baie, o lumânare aromatică sau un card-cadou la un spa sunt toate idei minunate. La fel de potrivite sunt și cadourile care facilitează rezolvarea sarcinilor, așa cum sunt instrumentele organizaționale sau dispozitivele dedicate mămicilor.

Iată, în rândurile de mai jos, câteva idei din care vă puteți inspira pentru a oferi femeilor însărcinate cadouri pe care le vor aprecia:

  1. Încălzitoare și sterilizatoare. Aici veți găsi o gamă cuprinzătoare de încălzitoare și sterilizatoare biberoane. Aceste dispozitive de simplificare a responsabilităților pe care le are proaspăta mămică vor culege întotdeauna laude și aprecieri. Ușurează sarcinile mamelor, oferindu-le astfel mai mult timp pentru odihnă sau relaxare.
  2. Colier de dentiție. Unul dintre cele mai surprinzătoare cadouri pentru femei însărcinate constă într-un colier foarte modern, care o ajută pe mămică să se simtă cochetă, în timp ce îi oferă bebelușului o jucărie sigură de mestecat. Colierele de dentiție destinate mamelor sunt fabricate din silicon de calitate alimentară, nu conțin BPA, arată minunat și vor deveni rapid o jucărie irezistibilă pentru bebeluș, care îi va calma durerile de dinți. La fel de bine, puteți lua în considerare ideea de a achiziționa un colier de chihlimbar, despre care se spune că are darul de a ameliora durerile cauzate de erupția dentară.
  3. Adidași din material textil. Când stai în picioare toată ziua, o pereche extraordinară de pantofi face diferența. În prezent, sunt foarte multe modele de pantofi cu talpă ortopedică, care sunt moi, confortabili și lavabili la mașină. Mai ales pentru mămicile care au suferit de dureri de spate pe toată perioada sarcinii, o astfel de pereche de adidași va reprezenta un dar minunat.
  4. Un sutien confortabil și elegant. Dacă femeia însărcinată căreia doriți să îi oferiți un cadou vă este cea mai apropiată prietenă, atunci nu puteți da greș cu un sutien destinat alăptării, fabricat de un producător de renume. Multe mămici cumpără tot ce este mai bun pentru bebeluș, iar atunci când vine vorba de acele câteva lucruri care le-ar putea aduce confortul, nu sunt doritoare să investească prea mult. Un sutien matern confortabil și elegant, moale și funcțional, cu cupe detașabile care permit o alimentară rapidă și cu bretele puternice pentru o bună susținere va reprezenta un cadou apreciat.
  5. O trusă de machiaj. A arăta proaspătă și odihnită în timp ce alăptezi și schimbi scutece la orice oră din zi și din noapte pare a fi imposibil, dar de fapt este realizabil atât timp cât mămica are la îndemână acele produse esențiale care îi vor oferi un aspect luminos. Îi puteți veni în ajutor celei mai bune prietene, oferindu-i o trusă formată din câteva articole esențiale și de foarte bună calitate, eventual de proveniență organică. Un portfard cu un ruj, un rimel, un anticearcăn și un blush îi va reaminti mamei cât de important este să aibă grijă de ea.

Un alt cadou pe care orice mămică l-ar aprecia este o geantă versatilă pentru scutece. Astfel de genți sunt moderne, pot fi realizate din piele naturală, vin în culori plăcute, sunt rezistente la apă și sunt prevăzute cu compartimente interioare pentru depozitarea biberoanelor, suzetelor, jucăriilor, scutecelor, șervețelelor, saltelei pentru schimbat scutece, permițând mamei să aibă la îndemână toate lucrurile necesare. Chiar și după finalizarea perioadei de schimbat scutece, o astfel de geantă continuă să fie utilă.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *