4 moduri prin care îți poți încuraja copilul să facă sport

Orice copil trebuie să facă mișcare. Știm cu toții că pentru o minte sănătoasă, este nevoie de un corp sănătos, așa că ar fi bine să iei în calcul încurajarea copilului încă de la cele mai mici vârste să facă un anumit sport sau pur și simplu mișcare în aer liber. Acest obicei face parte din componentele unui stil de viață sănătos, unde alături de o alimentație echilibrată ar putea determina o porție în plus de sănătate.

De aceea, dacă vă doriți ca propriul copil să stea departe de tablete, telefoane sau de ecranul televizorului sau calculatorului, ar trebui să încercați să îi oferiți copilului alternative sănătoase și să îl încurajați să renunțe la aceste obiceiuri în favoarea unor întreceri în aer liber alături de prieteni sau de persoane dragi din familie. Nimic nu se compară cu jocurile copiilor de altădată, fiind foarte sănătoase și încercate întocmai pentru a face mișcare.

Nu forța copilul să renunțe la tehnologie, ci mai degrabă găsește câteva soluții pentru a-l încuraja să iasă în parc, să alerge, să se joace.

Iată mai jos 4 moduri prin care îți poți încuraja copilul să facă sport:

1. Cumpără-i această bicicletă pentru copii!

Bicicleta reprezintă acel cadou drag pe care aproape că orice copil și-l dorește și vrea să îl încerce. Mersul pe bicicletă se învață și aduce multă bucurie în viața oricui. Odată ce i-ai oferit un astfel de cadou poți fi sigur că cel mic nu va mai sta în casă în fața gadget-urilor, ci va alege întrecerile în parc, alături de alți prieteni. Toți vor experimenta mersul pe două roți și ore bune, mai ales în timpul sezonului cald, poți fi sigur că face mișcare. Bicicleta îi ajută astfel pe copii să fie mai sănătoși, fiind o modalitate potrivită de a-l încuraja să facă mișcare.

2. Încearcă aceste trotinete electrice

Iată un alt produs drag pentru copiii mai mari. Cu un design atrăgător și cu niște funcții uimitoare, o astfel de trotinetă electrică îl va putea stimula să meargă în parc și astfel să își petreacă timpul în aer liber alături de prieteni. Chiar dacă nu este un sport propriu zis și nu face foarte multă mișcare, trebuie să remarci că trotineta electrică are avantajul de a-l determina pe copil să o încerce și astfel să se joace în aer liber.

3. Role

Aproape toate fetițele iubesc să meargă pe role. Și dacă observi că își dorește un astfel de produs, ar trebui să nu mai stai pe gânduri și să încerci să îi oferi copilul tău rolele pe care și le dorește, alături de casca de protecție. Învață-l să meargă pe role și petreceți mult timp în parc, în mijlocul naturii. Va face multă mișcare, fără să își dea seama că de fapt face un anumit sport, iar acest lucru se va putea observa în starea sa de sănătate.

4. Hoverboard

Aproape că nu există copil mai mare care să nu cunoască calitățile acestui produs. Toți se imaginează pe hoverboard, astfel că acesta se numără printre dorințele copiilor de astăzi. Ai putea să îi oferi produsul, mai ales că îl va folosi în parc, în aer liber. Și deși pare că nu fac multă mișcare, trebuie să știi că mersul pe hoverboard înseamnă echilibru, înseamnă mușchi antrenați, înseamnă aer curat.


Lasă un Comentariu...

*