5 trucuri de frumusețe de care să țină cont orice mămică

Ai adus pe lume un bebeluș și arzi de nerăbdare să îl ții în brațe, să îl îngrijești și să petreci clipe frumoase alături de el? Ei bine, acest lucru nu înseamnă a renunța la micile tale trucuri de frumusețe de dinainte de naștere și asta chiar dacă îți ocupă ceva timp. Un ruj în nuanțe pale, un creion de ochi sau aplicarea unui fond de ten sunt lucruri la care nu trebuie să renunți.

frumuseteCu toate că orice mămică trebuie să continue să se admire în oglindă, să petreacă în fiecare zi câteva momente doar pentru ea, există și cazuri în care din lipsă de timp sau de teama ca bebelușul să nu pățească ceva grav, mama uită să se mai îngrijească. Nu își mai întinde părul cu placa, ba chiar mai mult aproape că nici nu se mai piaptănă, uită de ruj, de crema hidratantă de mâini sau de față, iar la capitolul îmbrăcăminte preferă să poarte zilnic haine de casă, lejere, mai ales că nu va pleca departe de lângă micuțul său.

Toate aceste lucruri vor deveni în timp dăunătoare, mamei îi va scădea stima de sine, nu va mai fi la fel de încrezătoare în formele sale atât de frumoase și se va simți că are o suferință.

De aceea, nu trebuie să renunți și iată că îți oferim 5 trucuri de frumusețe de care trebuie să ții cont pentru a fi la fel ca mai înainte:

1. Nu uita de produsele de machiaj. Fie că vei folosi aceste produse pentru sprâncene, fie pur și simplu vei aplica un fond de ten în strat subțire pentru ascunderea imperfecțiunilor pielii, acestea nu sunt lucruri la care trebuie să renunți, făcându-te frumoasă. Ai în vedere întotdeauna această pudră translucidă care se potrivește mai multor nuanțe de ten, ascunzând imperfecțiunile pielii și conferindu-i acesteia o nuanță mată, extrem de plăcută la atingere.

2. Folosește creme hidratante – pielea ta a avut de suferit pe toată perioada de sarcină și de aceea are nevoie de o îngrijire specială. Încearcă să folosești zilnic creme hidratante, astfel încât să îi conferi fermitatea și elasticitatea de care are nevoie. Dacă pielea a fost afectată de vergeturi ar fi bine să consulți un specialist și să urmezi o terapie care te va scăpa de urmele neplăcute ale acestei probleme. Și cum numărul de kilograme este mai mare după perioada de sarcină, cu siguranță celulita își va face și ea apariția. Folosește creme cu efect anticelulitic și rezultatele își vor face în timp apariția.

3. Ai grijă la vestimentație – chiar dacă ai rămas cu anumite forme mai pronunțate, pe ici pe colo, cu ajutorul unor ținute atent croite vei reuși să le ascunzi destul de bine. De aceea, nu purta întotdeauna haine largi, ci ar fi indicat ca ținutele tale să fie ușor lejere, dar care să urmeze linia corpului. Optează pentru îmbrăcăminte în pas cu moda pentru că nu este nimic mai plăcut decât să observi o mămică frumoasă și elegantă, atentă la vestimentație.

4. Nu uita de exercițiile fizice – acestea îți vor aduce iarăși formele pe care ți le dorești. De aceea, încearcă să faci cât mai multă mișcare, dar nu înainte de a purta o discuție cu medicul specialist, astfel încât acesta să te asigure că refacerea după naștere se îndreaptă în direcția cea bună.

5. Urmează tratamente de remodelare corporală – poți cere sfatul unor specialiști în remodelare corporală. Aceștia te vor ajuta să îți recapeți mai ușor formele de dinainte de sarcină, alături de o dietă echilibrată. Nimic din toate acestea nu îți vor face rău, așa că nu trebuie să te temi. În plus, bebelușul ar putea rămâne cu tatăl vreme de o oră, pe toată durata terapiei.


Lasă un Comentariu...

*