5 lucruri de care să ții cont atunci când alegi un city break în Madrid

Un city break reprezintă cea mai bună variantă pentru cei ce sunt pasionați de călătorii. Aceștia pot vizita diferite colțuri ale lumii, cu bani puțini și cu numeroase oportunități de distracție.

madridCity break-urile se adresează și familiilor cu copii reprezentând o variantă bună pentru cei ce doresc să vadă diferite atracții turistice ale lumii. Fie că vor alege lumea Disney, fie pur și simplu vor opta pentru destinații încărcate de istorie, aceștia se vor bucura de oportunitățile pachetelor de cazare puse la dispoziție de agențiile de turism. Madridul reprezintă o bună opțiune pentru majoritatea familiilor, reușind să ofere numeroase amintiri frumoase celor ce călătoresc aici.

Iată mai jos 5 lucruri de care să ții cont atunci când alegi un city break:

1. Alege cel mai avantajos mijloc de transport – unui city break, așa cum poți observa aici, îi este potrivit transportul cu avionul. Ajungi repede și beneficiezi de costuri mici, mai ales atunci când alegi să rezervi din timp biletul de avion. Companiile low-cost beneficiază de cele mai bune oferte astfel că vei putea ajunge în locurile unde îți dorești să călătorești rapid și foarte ieftin. De asemenea, ai putea lua în calcul și transportul cu mașina, dar și pe cel cu autocarul, ofertele fiind avantajoase și de această dată.

2. Ai în vedere destinații cunoscute, cu numeroase obiective turistice. Ai putea alege Roma sau Madrid dacă îți dorești să rămâi pe continentul european. Aceste informații turistice Madrid te vor ajuta să ai o vacanță mai mult decât frumoasă. Numeroase obiective turistice te vor încânta și vei petrece un sejur de neuitat. Vei putea alege un itinerariu frumos – Palatul Regal, Puerta del Sol, Templo de Debod sau Stadionul Santiago Bernabeu, acestea sunt obiective turistice interesante pentru oricine ajunge în capitala Spaniei. Nu rata Muzeul Prado sau Muzeul Național Regina Sofia, două atracții încărcate de istorie.

3. Stabilește un traseu în care să ai în vedere urmărirea atracțiilor turistice gratuite din zonă. Fie că vei alege să vizitezi anumite biserici și catedrale, piețe cunoscute sau parcuri este bine să ai în vedere și un astfel de itinerariu, fiind o modalitate frumoasă de a te bucura de vacanța aleasă. Poți opta pentru catedrala Almudena, Plaza Mayor sau Parcul del Retiro.

4. Alege un sejur într-o perioadă în care temperaturile sunt cele mai plăcute. Din acest punct de vedere Spania ar trebui vizitată fie primăvara, fie toamna. În timpul sezonului cald, temperaturile depășesc adesea și 40 de grade Celsius. Dacă vei alege o călătorie iarna trebuie să știi că temperaturile maxime sunt de circa 10 grade Celsius.

5. Cumpără cardul Madrid Pass – acesta îți va oferi acces gratuit la unele obiective turistice sau circa 30% reducere la alte obiective turistice. Vei beneficia de tur cu ghid, dar și de hartă care să te ajute să vizitezi mai ușor tot ceea ce ți-ai propus. Costul diferă în funcție de numărul de ore în care optezi pentru a beneficia de aceste reduceri. De exemplu, dacă vei opta pentru un card Madrid Pass de 24 de ore ai putea achita un cost de 47 de euro. Dacă vei alege un card de 120 de ore vei achita 77 euro.


Lasă un Comentariu...

*