5 idei pentru vacanța de vară

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Mai este timp mult până la vacanța de vară, însă pentru a nu plăti niște costuri exagerate ar fi indicat să urmărești din vreme ofertele agențiilor de turism și de ce nu, să profiți de reducerile considerabile din acest sezon.

antalyaCu cât te vei apropia mai mult de vacanța de vară, cu atât prețurile vor fi în creștere, iar ofertele de cazare și masă vor fi din ce în ce mai puține. De aceea, ar fi indicat să acorzi multă atenție acestui aspect și să alegi astfel destinația de vis unde să îți poți petrece vacanța din această vară.

Ori de câte ori vei urmări ceea ce îți pun la dispoziție agențiile vei fi purtat de visul nopților fierbinți de vară, dar și de priveliștile minunate din destinațiile favorite. Cine nu își dorește să vadă Creta, Santorini, Antalya sau prea cunoscutele capitale europene. Mai mult ca sigur vei avea șansa să ajungi în acest locuri dacă vei urma câteva sfaturi.

Iată mai jos 5 idei pentru vacanța de vară:

1. Turcia – aceasta este una dintre destinațiile preferate ale românilor. Ai putea alege acest sejur Antalya și mai mult ca sigur vei fi încântat de gazdele primitoare, dar și de oferta pusă la dispoziție de agenție. Pe de o parte, te-ai putea răsfăța cu niște priveliști de neuitat, iar pe de altă parte ai putea parcurge un adevărat răsfăț culinar și nu numai. Cele mai multe oferte de cazare includ numeroase avantaje, astfel că mai mult ca sigur vei beneficia de experiența unor băi turcești, masaj, dar și de zonele spa renumite. Și Turcia nu se oprește doar aici. Ai putea alege Side, Marmaris sau Kusadasi. Toate acestea te vor încânta prin farmecul lor deosebit.

2. Grecia – iată una dintre destinațiile pe zi ce trece mai populare. Grecia te încântă de-a dreptul cu valurile albastre, nisipul alb pur și foarte fin, așa că ai putea opta pentru un astfel de sejur petrecut în aceste locuri. Ai putea opta pentru aceste oferte early booking și mai mult ca sigur vei putea achiziționa un sejur avantajos pentru tine și familia ta, de discount-uri considerabile. Rhodos, Creta, Corfu, Santorini sunt destinațiile preferate pentru vacanța de vară, așa că ar fi bine să le iei în considerare în planurile tale din acest an.

3. Capitalele europene – iată o variantă potrivită pentru o vacanță „altfel”. Poate că îți dorești să lași marea pentru o experiență de neuitat la Roma, Paris, Londra sau chiar Atena. Mai mult ca sigur vei trăi experiența unor vremuri demult apuse și vei fi încântat de arhitectura cu totul aparte a orașelor turistice vizitate. Ai putea alege un circuit și vei fi încântat de obiectivele turistice vizitate în acest fel.

4. Dubai – iată un loc din ce în ce mai vizitat. Ai putea opta pentru o vacanță de neuitat în Dubai sau Abu Dhabi. Dacă vei opta pentru cumpărarea unui sejur în Dubai vei beneficia și de transport cu avionul, dar și de un concediu de-a dreptul extravagant. Nu opta pentru o vacanță în Dubai în lunile de vară, fiind mult prea cald. Ai putea avea drept opțiune petrecerea unui sejur aici în timpul sezonului mai rece.

5. Vacanța în România – țara noastră are numeroase locuri frumoase și poate că ar fi timpul să organizezi un circuit în țara noastră și să surprinzi numeroasele ei obiective turistice. Mare, Deltă, cetăți, munte, Dunăre, tradiții, Maramureș, dar și căsuțele bunicilor – iată câteva lucruri pe care trebuie să le ai în vedere.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *