5 idei pentru o nuntă ca-n povești

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Nunta este cel mai important moment al mirilor, este începutul unei povești de dragoste și drumul perfect către viața de familie. De aceea, nunta trebuie organizată cu multă atenție, de la cele mai mici amănunte și până la detalii importante de organizare – totul trebuie să fie bine plănuit.

Fie că alegi să faci nunta pe cont propriu, fie că vei apela la o firmă cu reputație, totul trebuie să fie organizat ca la carte, așa încât invitații să rămână cu amintirea vie a celor doi tineri și a momentului în care și-a declarat dragoste veșnică multă vreme de aici înainte.

Iată mai jos 5 idei pentru o nuntă ca-n povești:

1. Alege cele mai frumoase invitații de nuntă! Poate că te gândești că atenția ta trebuie să se concentreze către momentul dansului sau către alegerea restaurantului, însă este mai mult decât atât. O invitație de nuntă nu trebuie privită ca un simplu mesaj de a anunța pe cineva evenimentul la care urmează să participe, ci reprezintă o adevărată carte de vizită pentru tot ceea ce va urma. Cu cât vei alege o invitație mai sofisticată, cu atât îi vei introduce pe toți în atmosfera unei nunți de poveste. De aceea, alege un text care să spună pe scurt povestea voastre de dragoste, dar unic, la fel cum este bine ca din invitație să se înțeleagă ușor unde urmează să aibă loc evenimentul. Multă atenție trebuie să acorzi și materialului folosit pentru realizarea invitației de nuntă. Ai putea să alegi o hârtie de bună calitate, ba chiar ai putea personaliza și cu ajutorul unor pietre prețioase ori ai putea opta pentru o invitație realizată pe o hârtie cu un miros sofisticat și elegant.

2. Alege restaurantul și în funcție de acest lucru decorațiunile! În funcție de numărul de invitați pe care îi aștepți la evenimentul tău trebuie să alegi și restaurantul. Nu alege nici un spațiu mai mare, nici unul mai mic pentru că totul trebuie să fie frumos aranjat. De asemenea, restaurantul trebuie ales într-o zonă frumoasă, apropiată de specificul nunții tale. Capacitatea restaurantului, dar și meniul sunt lucruri pe care trebuie să le stabilești cu multă atenție. La fel de importante sunt și decorațiunile. Cu siguranță îți plac nunțile în care peste tot în jur sunt așezate flori înmiresmate și colorate și pesemne că așa îți dorești să fie și a ta. Aceste flori pentru nuntă trebuie alese cu multă atenție, ba chiar ai putea lăsa totul în seama unor firme specializate să decoreze spațiul ca de poveste.

3. Verighetele, jurământul dragostei voastre! Și acestea trebuiesc alese de amândoi. Ar fi bine să acorzi multă atenție acestora și să porniți împreună la cumpărături. Trebuie să vă placă la amândoi destul de mult și astfel să le purtați cu drag de aici înainte, întreaga viață. Ai putea opta pentru un model deosebit, din aur, încrustat cu pietre prețioase, verigheta fiind un simbol al dragostei dintre voi doi.

4. Rochia de mireasă trebuie să fie cea mult visată! Iată un alt lucru foarte important. Alege rochia de mireasă pe care ai visat-o încă de când erai mică, mai mult ca sigur o vei găsi sau o vei putea realiza la comandă. În ziua nunții trebuie să fii o adevărată prințesă, fiind ziua cea mai specială pentru tine și de aceea este bine să porți rochia pe care ți-o dorești, fiind un eveniment unic, cu care nu te vei mai regăsi vreodată.

5. Plănuiește luna de miere! Acest lucru este foarte important. O vacanță alături de partenerul de viață, imediat după nuntă poate fi cea mai frumoasă experiență de până acum. Mergeți într-un loc pe care v-ar place să îl vizitați, într-un loc cald și într-o zonă unde să simțiți adierea iubirii.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *