5 idei de vacanță pe care să le iei în calcul atunci când pleci în concediu cu familia

Îți dorești să pleci în vacanță împreună cu familia? Cu siguranță, planurile tale de concediu includ destinații de vis, astfel încât să petreci cele mai plăcute momente alături de cei dragi.

Din ce în ce mai multe familii cu copii ajung să aleagă fie litoralul bulgăresc sau deja cunoscutele plaje grecești. Situate destul de aproape de țara noastră, astfel încât drumul să poată fi parcurs cu mare ușurință și cu mașina, vacanțele petrecute în aceste țări sunt o opțiune extrem de plăcută pentru vacanță.

Și deși vara este pe sfârșite, vacanța nu se termină aici. Au rămas în continuare numeroase opțiuni de petrecere a unui concediu minunat alături de cei dragi.

 Iată mai jos 5 idei de vacanță pe care să le iei în calcul atunci când pleci în concediul cu familia:

 1. Această cazare Sunny Beach – iată o opțiune foarte des aleasă, mai ales ținând cont de apropierea de țara noastră. La numai câteva sute de kilometri distanță vei găsi o destinație extrem de atrăgătoare, cu gazde primitoare, dar și cu oferte generoase. Prețuri scăzute, cazare de calitate, variante de petrecere a timpului destul de numeroase. Trebuie să iei în calcul variantele all inclusive, extrem de avantajoase, mai ales pentru familiile cu copii.

 2. Această cazare Thassos 2017  – se pare că insula Thassos reprezintă astăzi aproape cea mai populară alegere pentru cei ce doresc să petreacă vacanță pe plajă, într-o zonă liniștită, beneficiind de albastrul curat al apei mării. În Thassos găsești numeroase variante de cazare, ba mai mult decât atât această insulă grecească se bucură de o mare popularitate pentru familiile din România, ținând cont de apropierea de țara noastră. Este cea mai apropiată insulă grecească, în care poți petrece clipe minunate alături de familie.

 3. Budapesta – iată un oraș în care poți ajunge destul de repede și care te va bucura mai mult ca sigur de farmecul său deosebit. Clădiri impunătoare, dar și urme ale istoriei, toate acestea te vor bucura dacă vei alege o astfel de vacanță. Budapesta este un oraș apreciat de turiștii din întreaga lume, așa că mai mult ca sigur vei avea ce povesti atunci când ajungi acasă.

 4. România – fie că vei alege o zonă de munte, litoralul, Delta Dunării sau zonele cu tradiții pur românești, pe care le poți regăsi în regiunea mănăstirilor bucovinene sau în specificul maramureșean, mai mult ca sigur vei avea numeroase oportunități să te simți perfect alături de familie. A fi turist la tine acasă este cel mai frumos mod de a te bucura de vacanță. Vei fi de-a dreptul copleșit de frumusețile naturale, vei rămâne mut de uimire atunci când vei observa că întreaga natură se află într-un singur loc – România.

 5. Paris – acest loc poate fi o variantă perfectă de a te bucura de fericirea copiilor tăi. Disneyland Paris reprezintă locul în care atât cei mici, cât și cei mari își doresc să se întâlnească cu personajele din lumea desenelor animate. Pentru a-ți bucura copilului, alege o astfel de opțiune și mai mult ca sigur vei avea o vacanță perfectă.


Lasă un Comentariu...

*