5 cadouri perfecte pentru el, proaspătul tătic

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Un bebeluș înseamnă un prilej de mare bucurie pentru întreaga familie. Încă de la venirea sa pe lume acesta îi bucură pe cei doi părinți, dar și pe bunici, deopotrivă.

cadouLa naștere, mama și bebelușul sunt cei mai importanți. De aceea, toți cei dragi ajung la maternitate cu câteva cadouri însemnate pentru ei. Cu toate acestea, venirea pe lume a bebelușului aduce o serie întreagă de schimbări pentru cei din familie. Mama, alături de tatăl copilului sunt preocupați ca bebelușului să îi fie bine. De aceea, în primele săptămâni de la naștere, bebelușul aduce o serie întreagă de schimbări în viața celor doi. Orele de somn vor fi fracționate și întrerupte de trezirea bebelușului pentru a fi hrănit și ceea ce e mai important este că bebelușul are nevoie permanentă de îngrijire și atenție. Un cadou pentru mamă este potrivit, însă atunci când îngrijirea bebelușului se împarte în doi ar trebui ca mama să încerce să îl surprindă pe tatăl copilului.

Iată mai jos 5 cadouri perfecte pentru el, proaspătul tătic:

1. Un ceas zeppelin este un cadou însemnat pentru tatăl copilului și mai mult ca sigur îl va surprinde atunci când i-l oferi. De aceea, ar fi bine să urmărești care este stilul acestuia, ce fel de brățară preferă să poarte și mai apoi să pornești spre cumpărături. Poți încerca varianta de shopping online, mult mai comodă și practică și uneori chiar și mult mai ieftină.

2. Aceste brățări fitness sunt cât se poate de potrivite dacă tatăl copilului obișnuiește să facă mișcare. Un stil de viață sănătos înseamnă dimineți cu jogging, mers la sala de fitness sau pur și simplu scurte antrenamente acasă. De aceea, o brățară de fitness poate fi cadoul perfect dacă mișcarea este pentru partenerul de viață un must do.

3. O pereche de butoni poate reprezenta o soluție extrem de plăcută pentru tată. Dacă de obiceiu îmbracă stilul elegant, o pereche de butoni personalizați care să îi amintească de bebeluș ar putea fi un cadou încântător. Vei găsi numeroase variante pentru a-i oferi acest tip de cadou și mai mult ca sigur va fi impresionat de ceea ce îi vei dărui.

4. Diplomă de cel mai bun tată – există numeroase cadouri personalizate, însă o diplomă de cel mai bun tată poate fi o soluție mai mult decât perfectă pentru tatăl copilului. Acest cadou poate fi oferit cu drag mai ales pentru că ți-a fost sprijin în creșterea și îngrijirea bebelușului.

5. O bicicletă – iată o idee de cadou mai mult decât perfectă pentru zilele călduroase. Ieșirile în parc pot fi mult mai plăcute dacă ai la îndemână o bicicletă. Și mai ales atunci când știi că își dorește o bicicletă ar fi bine să i-o oferi în această perioadă, fiind o modalitate perfectă de a „evada” preț și de numai o oră din cotidian. Fiecare persoană are nevoie de o perioadă mai scurtă de repaus, așa că ar fi indicat să îi oferi o bicicletă și puțin timp zilnic pentru această pasiune a lui. Același lucru îl va face și tatăl copilului, suplinindu-ți lipsa ori de câte ori ai nevoie de o pauză.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *