4 trucuri pe care să le ai în vedere ca să te știi frumoasă după naștere

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Venirea pe lume a bebelușului înseamnă multe schimbări în viața unei mămici. Pe de o parte, grija pentru ca celui mic să nu îi lipsească nimic este foarte importantă și marea majoritate a femeilor aproape că nu mai fac nimic altceva decât să vegheze asupra acestuia. Uită de machiaj, de o vestimentație potrivită, ba chiar și de reprizele de shopping. Cele mai multe stau închise între pereții casei sau camerei bebelușului zile întregi, iar singurele lor plimbări sunt până în parc, la plimbarea de seară a bebelușului sau până la farmacia din apropiere pentru cumpărarea unor produse de îngrijire.

Toate cele de mai sus sunt parcă anumite lucruri cu care te-ai confruntat și tu, mai mult ca sigur. Cu toate acestea, viața alături de bebe înseamnă și altceva, acesta având nevoie ca mama să se știe frumoasă și prin acest lucru să poată fi mai calmă și mai iubitoare alături de el.

Iată mai jos 4 trucuri pe care să le ai în vedere ca să te știi frumoasă după naștere:

1. Mergi la un salon de frumusețe, pe care îl poți regăsi aici, și răsfață-te ori de câte ori simți că ai nevoie de o pauză. Fie că apelezi doar la aplicarea unei măști de față, fie la anumite tehnici de remodelare corporală, aceste lucruri ar putea să te binedispună ori de câte ori simți ceva tensiune acumulată și datorată tuturor acestor schimbări. Tot la salon ai putea încerca epilarea definitivă cu IPL (lumină intens pulsată), despre care poți afla mai multe aici și care te va scăpa definitiv de părul de pe corp sau de pe față, fără ca lumina să afecteze cu ceva țesuturile din jur.

2. Nu renunța la machiaj! Iată un alt lucru pe care trebuie să îl ai în vedere. Machiajul reprezintă o bună strategie ca să te simți bine și să te răsfeți puțin chiar și alături de bebe. Începe-ți dimineața aplicând pe buze un ruj bun și mai mult ca sigur vei avea o zi perfectă. Cu toate că nu ai timp să apelezi la un machiaj profesionist, poți încerca aceste lucruri acasă.

3. Alege o vestimentație potrivită! Chiar dacă ai devenit mămică, nu este cazul să renunți la tot ceea ce îți place în materie de haine. Continuă să porți ținute care să îți pună silueta în valoare, nu uita de jeanși și nu schimba radical stilul vestimentar. Chiar dacă nu mai ai o talie ca mai înainte de a rămâne însărcinată, nu renunța la ceea ce îți place și nu uita – vei reveni ușor la formele dorite.

4. Fă mișcare! Acest lucru reprezintă un must do pentru orice femeie. De aceea, este bine să faci cât mai multă mișcare după naștere pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul celor nouă luni de sarcină. Prin mișcare te vei menține în formă, vei ajunge iarăși la kilogramele dorite, vei scăpa de burtică și vei putea îmbrăca vestimentația pe care ți-o dorești. De asemenea, îți vei putea începe ziua cât mai bine, având cât mai multă energie. Poți opta pentru mișcare la sală, fie pentru ore de alergat în aer liber, în parc sau într-un loc cât mai aproape de natură.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *