4 locuri de vacanță pe care să le încerci în familie

Odată ce ai devenit părinte totul pare să se schimbe. Nimic din rutina de mai înainte nu pare să mai existe – pornind de la orele de somn și până la orele petrecute în fața televizorului. Uneori chiar și vacanțele nu mai sunt la fel. Ai nevoie de un sejur care să îți ofere siguranță, o atmosferă caldă și liniștită și mai ales tot confortul pentru tine și copilul tău. Cu toate că lucrurile par să fie diferite, nu putem spune decât că sunt foarte frumoase, iar atmosfera de familie este cea care te împlinește și îți va aduce întotdeauna zâmbetul pe buze.

vacantaIată mai jos 4 idei de vacanță pe care să le încerci în familie:

1. Alege aceste oferte sejur Laponia – cu siguranță copilul tău va fi fascinat să ajungă în lumea lui Moș Crăciun, într-o atmosferă mult prea prietenoasă, cu daruri multe, în care totul stă așezat în straie de sărbătoare. În Laponia copilul tău va fi fascinat de poveste, de renii lui Moș Crăciun, dar și de zăpada ce pare să domnească în aceste ținuturi. Te vei simți minunat alături de familie, vei trăi la maxim această experiență, observând fericirea din ochii micuțului tău. Cu siguranță, Laponia este o destinație de poveste pe care nu îți vei dori să o schimbi cu niciun alt loc de pe Pământ.

2. Încearcă aceste circuite turistice – dacă îți vei dori să încerci să ajungi în cele mai calde locuri de pe pământ și să înlocuiești astfel zăpada de la noi cu nisipul fierbinte de la ei, iată mai multe variante pe care să le iei în calcul. Fiecare dintre noi ne-am gândit măcar o dată la cum ar fi dacă am ajunge iarna de la minus 20 de grade la temperaturi de 35-40 de grade. Suntem fascinați de astfel de idei și cu siguranță pot fi experiențe pe care nu le vom uita prea curând. De asemenea, cu ajutorul unor circuite turistice bine realizate de agenția de turism vei reuși să descoperi frumusețile locurilor, atracțiile turistice importante, o parte din tradițiile și istoria locului și te vei întoarce cu multe amintiri frumoase și multe lucruri de povestit prietenilor.

3. Piețele de Crăciun sunt alte idei pentru vacanța de iarnă. Aici totul este frumos decorat și mai ales foarte luminat. În Viena, încă de când pășești prima dată vei observa atmosfera de sărbătoare, bucuria localnicilor care te întâmpina ca la carte din dorința de a le fi oaspete. Copilul tău va fi fascinat de luminile multicolore, de întâlnirea cu Moș Crăciun, de darurile pe care le poate găsi la tot pasul, de căsuțele cu turtă dulce frumos decorate, dar și de tot ceea ce îl înconjoară. O astfel de idee de vacanță se află mai mult ca sigur pe placul tuturor, fiind o experiență pe care întotdeauna ar alege-o din nou.

4. Încearcă vacanța tradițională – este bine să îi arăți copilului tău ce înseamnă tradițiile, așa că ar fi bine să încerci o vacanță chiar la noi în țară. De Crăciun ai putea alege zona montană, Bucovina sau Maramureșul de altădată. Cu siguranță, aici veți fi încântați de colinde, bucate alese, de plimbările cu sania trasă de cai, dar și de mărinimia oamenilor. Totul în jur inspira sărbătoare și îți oferă cele mai frumoase amintiri.


Lasă un Comentariu...

*