3 metode prin care poți preveni apariția varicelor

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, își iubește destul de mult formele și își admiră în fiecare zi silueta în fața oglinzii. Cu toate acestea, de-a lungul sarcinii se pot produce numeroase modificări ce pot influența frumusețea pielii și nu numai.

variceDe aceea, pentru a fi mulțumite pe deplin de felul în care arată, multe femei apelează la intervenția chirurgicală. Fie că este vorba despre acest implant mamar, atunci când dimensiunea sânilor nu satisface cerințele femeii respective, fie pur și simplu de intervenții de remodelare corporală, determinate de naștere, orice femeie le consideră necesare și uneori cu ajutorul lor reușește să își readucă zâmbetul pe buze.

În sarcină, femeia se confruntă cu numeroase dereglări hormonale. Invazia de hormoni este de „vină” pentru apariția vergeturilor, dar și a varicelor. Există momente în care sunt depistate problemele prea târziu și astfel nu se mai poate face nimic pentru a putea fi prevenite.

Deși sunt inestetice și pe parcurs pot deveni extrem de dureroase, varicele pot fi prevenite, mai ales la acele femei care sunt predispuse la apariția lor. Acestea trebuie să fie mai atente și să aibă în vedere cele 3 metode prin care pot preveni apariția varicelor, așa cum veți observa mai jos:

1. Fă mișcare zilnic – pentru a preveni aceste varice este nevoie de cât mai multă mișcare în fiecare zi. Aceasta are numeroase avantaje pentru orice persoană și mai ales contribuie la o stare de sănătate cât mai bună. Este bine ca în fiecare zi să faci minim 30 de minute de mișcare. Aceasta reușește să țină la distanță atât îmbolnăvirile, cât mai ales varicele.

2. Evită tocurile și hainele strâmte – mai ales dacă știi că ești predispusă la apariția varicelor este bine să eviți să porți tocuri și haine mult prea strâmte. Acestea pot pune o anumită presiune asupra gambelor și asupra venelor care sunt deja afectate sau sunt predispuse unei astfel de probleme și astfel este bine să se evite cât mai mult acest lucru.

3. Ai grijă la alimentație – aceasta influențează destul de mult starea de sănătate a oricărei persoane. Un exces alimentar contribuie la apariția unor probleme de sănătate și chiar la apariția unor afecțiuni cardiovasculare. De aceea, este bine să eviți alimentele foarte grase, alimentele procesate și chiar consumul de carne roșie. Acestea pot fi dăunătoare și pot contribui la apariția varicelor.

În sarcină, gravida se confruntă cu numeroase schimbări hormonale și de aceea este bine să ceară sfatul medicului pentru a preveni apariția varicelor și de asemenea să țină cont de toate metodele de mai sus, care pot contribui la prevenirea apariției varicelor.

Anumite unguente disponibile în farmacii sunt benefice pentru a preveni apariția acestor probleme de sănătate. Unguentele de gălbenele, de castan sălbatic, de coajă de pin reprezintă remedii bune pentru a preveni apariția acestor probleme. Este bine ca întotdeauna să țineți cont de sfaturile medicului specialist, chiar și atunci când este vorba despre un simplu unguent.


Lasă un Comentariu...

*