Siguranța Auto la BABY EXPO-Maxi Cosi AxissFix Air, primul scaun din lume cu tehnologie airbag incorporată

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Primăvara sosește cu noutăți, discounturi, premii, concursuri, veselie. Pe toate le găsești la BABY EXPO – Cea mai mare expoziție dedicată viitoarelor Mămici și Părinților cu copii între 0-5 ani. 26-27-28-29 Aprilie 2018, Sala Polivalentă București
Te invităm la BABY EXPO să testezi Maxi Cosi AxissFix Air, primul scaun din lume cu tehnologie airbag încorporată, ce oferă un nivel de securitate de neegalat copilului dumneavoastră devenind astfel un punct de referință în materie de scaune auto pentru copii și siguranță auto.


În cazul unui accident senzorii aflați în sistemul isofix vor activa sistemul airbag încorporat și într-un interval de 0.05 secunde acesta se va umfla cu aer rece. Acest tip de protecție nemaintalnit până acum la nici un alt scaun intervine în mod unic atunci când este nevoie și este format din 2 airbaguri integrate în sistemul de hamuri.

Consilierii specializați Maxi-Cosi îți stau la dispoziție cu sfaturi utile și consiliere personalizată pe toată durata expoziției, răspunzând la întrebări :
– Cum aleg scaunul auto potrivit pentru copilul meu ?
– Când trebuie să schimb scaunul auto ?
– Cum montez scaunul auto în autovehicul ?
– Copilul meu este fixat corect în scaunul auto ?
Scaunul auto nu este un accesoriu ! Bucură-te de o călătorie sigură și confortabilă cu Maxi-Cosi !
Te așteptăm la BABY EXPO, la Sală Polivalență în zilele de 26-27-28-29 Aprilie.
Detalii pe : www.babyexpo.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *