Produse unice la nivel mondial prezentate în premiera la un târg pentru copii. Baby Boom Show, 8 – 11 martie 2018, ROMEXPO

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

La începutul lunii martie la ROMEXPO are loc o nouă ediţie Baby Boom Show – cel mai mare eveniment pentru părinţi şi copii cu vârste cuprinse între 0 şi 7 ani. Aşa cum şi-a obişnuit publicul, Baby Boom vine şi de această dată cu peste 300 de brand-uri reprezentate, super oferte la mii de produse, cursuri, servicii medicale, pachete de naştere, celule stem şi multe altele.

021

Picture 1 of 3

Produse prezentate în premieră la Baby Boom Show

Ediţia de primăvară este caracterizată de un număr mare de noutăţi prezentate în premieră viitorilor părinţi doar la Baby Boom Show.

 • Singurul cărucior din lume ce poate fi pliat cu landoul pe el City Tour Lux de la Baby Jogger, este adus în România de compania Graco şi va fi adus în faţa publicului vineri, 9 martie, de la ora 15.00 pe scena amplasată la intrarea în Pavilionul Central ROMEXPO. Brand-ul american Baby Jogger, atât de iubit în Europa şi ales de majoritatea vedetelor de la Hollywood, se remarcă prin cel mai simplu şi intuitiv sistem de pliere: Quick-Fold, greutatea redusă, calitatea excepţională a materialelor şi silenţiozitatea absolută.
 • Kerttu Safari lansare exclusivă – Kerttu Safari este lansat acum la nivel european şi va putea fi văzut, testat şi admirat 100% doar începând cu 8 martie, online pe kerttu.ro şi in magazinele partenere, iar offline doar la Baby Boom Show, la standul TIA caruciorbebe.ro, unic importator şi distribuitor Kerttu în România.
 • Prezentarea de modă a colecţiei Maravillosa by KIDissue – conceptul unic în lume de hăinuţe extensibile şi reglabile pentru copii by KIDISSUEsâmbătă, 10 martie, de la ora 15.00 pe scena amplasată la intrarea în Pavilionul Central ROMEXPO.
 • Produs unic în România – Chicco Baby Hug 4 în 1 se prezintă la Baby Boom Show. Acesta devine pe rând: landou co-sleeping, fotoliu, primul scăunel şi scaun de masă.
 • Sipup Innovation lansează Sipahh – paie cu perle aromate pentru lapte.
 • Prim scaun auto pentru copii cu airbag, din lume – MaxiCosi AxissFix Air de la BebeConcept.

Ţara Jucăriilor şi Fashion Area noile proiecte Baby Boom Show

În această primăvară, Baby Boom Show vine cu o nouă sectorizare menită să aducă mai aproape de vizitatori punctele de interes ale evenimentului. Astfel, pe etajul 1 din Pavilionul Central ROMEXPO sunt amplasate Ţara Jucăriilor şi Fashion Area.

Ţara Jucăriilor aduce laolalta cele mai noi şi diversificate jucarii şi jocuri, cel mai mare spaţiu de joacă organizat alături de Divertiland şi cele mai distractive ateliere pentru copii mari şi mici. Jocuri de construcţie, cărţi, centre de joacă, jucării pentru dentiţie, jucării din materiale organice – sunt doar o mică parte din distracţiile disponibile timp de patru zile la ROMEXPO.

În cadrul Fashion Area, cei mai mici dintre vizitatori vor beneficia de cele mai chic hăinuţe, în culori şi croieli la modă sau realizate din materiale bio.

Noutăţile Baby Boom Show

Nicio ediţie fără noutăţi – aceasta este deviza Baby BoomShow!

Ce vor mai gasi vizitatorii în cadrul evenimentului?

 • Joie I-Level – cea mai confortabilă scoică auto, dotată cu sistem inteligent de înclinare a şezutului Intelli-Snug şi certificată I-Size.Unghiul de înclinare de 157 de grade oferă o poziţie ergonomică bebeluşului, perfectă pentru zona lombară, ajutând semnificativ şi procesul de oxigenare şi digestie al bebeluşului;
 • Graco Turn2Reach – ce se roteşte la 360° pentru a permite scaunului auto să se rotească spre uşă, oferind acces uşor la copil şi reducând disconfortul în timp ce acesta este pus sau ridicat din scaunul auto;
 • Pictura magnetică – noua modalitate de a bucura copiii şi de a le oferi o modalitate distractivă de a petrece în casă zilele ploioase. Faţă de pictura murală, acest tip de pictură este interactivă şi oferă copilului posibilitatea de a-şi dezvolta imaginaţia cu ajutorul elementelor magnetice;
 • Premergătoare multifuncţionale;
 • Cărucioare pentru gemeni;
 • Tricicleta ce poate fi transformată şi în valiză;
 • Momente artistice;
 • Singurul Centru de Recuperare Medicală realizat alături de Kinetobebe;
 • Cele mai multe şi informate cursuri pentru părinţi.

Discount-uri exclusive timp de patru zile

Până la 80% este cel mai mare discount anunţat de expozanţii ediţiei de primvară Baby Boom Show! Mii de produse şi servicii vor beneficia de preţuri speciale doar între 8 şi 11 martie la ROMEXPO, ofertele pornind de la reduceri de 5%.

Baby Boom Show pe scurt:

Program de vizitare, Pavilion A

► 8 – 10 martie 2018, zilnic între orele 10:00 – 19:00

► 11 martie 2018, între orele 10:00 – 18:00

► Tarif bilet intrare în pavilionul A – 10 Ron

Acces gratuit pe 8 şi 9 martie pe baza invitaţiei online disponibilă pe www.babyboomshow.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *