Cum să susții încrederea în sine a copilului tău. Ateliere de comunicare pentru părinţi prin Metoda ESPERE®

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Miercuri, 5 Aprilie vă invităm să lucrăm pe situații concrete timp de 3 ore, la atelierul “Cum să susții încrederea în sine a copilului tău”, cu Cati Calin, psiholog și trainer în comunicare relațională prin Metoda ESPERE®. Vom descoperi impreuna solutii la provocarile cu care te confrunti zi de zi in relatia cu copilul tau. Vei afla cum să îţi sprijini copilul pentru a deveni un viitor adult independent, capabil să îşi realizeze întregul potenţial.

atelier-ESPERE-cu-Cati-Calin

Vei învăţa cum să faci faţă provocărilor pe care copilul tău ţi le lansează în fiecare zi: are 1000 de dorinţe, face crize, se comportă nepotrivit, nu are încredere în el, nu vrea să comunice, pentru a da doar câteva exemple.

Îţi doreşti să ai o comunicare vie, plăcută şi creativă cu copilul tău?

Te regăseşti folosind aceleaşi metode neplăcute că şi părinţii tăi cu propriul tău copil, chiar dacă pentru tine nu au funcţionat?

Te aşteptăm la întâlnirea din 5 Aprilie, cu tema: Cum să susţii încrederea în sine a copilului tău, pentru a privi cu forțe reînnoite rolul de părinte.

Vom lucra lucra pe situaţiile concrete pe care le ai în legătură cu dificultățile de comunicare  în relațiile tale de familie, în grup restrâns, cu maxim 15 participanți.

Ce beneficii ai daca vii la atelierele cu tematica ”Cum să susţii încrederea în sine a copilului tău”?

La atelier vei putea să cunoşti principalele 5 mesaje de tip toxic care îţi scad ţie şi copilului tău energia, încrederea în sine şi cheful de viaţă.

Vei descoperi efectele pe termen lung ale mesajelor care afecteaza relatiile  în lumea în care am crescut şi în care trăim. Vei exersa pentru a putea pune în practică modalităţile de transformare a acestor tipuri de mesaje în mesaje care intaresc relatia (mesaje relaţionale).

Află care sînt cheile pentru a-ţi creşte copilul în armonie folosind o altfel de comunicare care să te ajute să gestionezi situaţiile dificile cu care te confrunţi.

Află cum să gestionezi eficient rolul de părinte astfel încât conflictele şi situaţiile tensionate care apar în familie să fie mai uşor de dus şi să se reducă.

Atelierul este organizat de Grădiniţa şi Şcoala Montessano în parteneriat cu GOKID si Centrul AmaneSer. 

Mai multe detalii şi pentru înscriere click aici.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *