Școala Kinderstar, educat pentru viitor

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Școala are un rol deosebit de important în formarea copiilor, atât din punct de vedere intelectual, cât și din punct de vedere al personalității. Este locul care le oferă acces la cât mai mult informații și la o comunitate închegată, care îi pregătește pentru viața de adult și le construiește personalitatea. Alegerea școlii potrivite pentru copilul tău poate fi una dificilă. Unii părinți aleg școala în funcție de proximitatea față de casă, alții o aleg în funcție de oferta educațională și de oportunitățile pe care i le oferă copilului. Recomandarea noastră de astăzi este Kindestar, o școală privată din Berceni ce oferă cele mai bune condiții de educație și o șansă la un viitor strălucit!

Școala Kinderstar este o unitate de învățământ de 5 stele, din toate punctele de vedere. Începând de la amenajarea modernă, până la personalul calificat, curățenia și oferta educațională complexă, este locul perfect în care cel mic poate face primii săi pași către viitor. Kinderstar este mai mult decât o școală, este o adevărată comunitate în care elevii, părinții, învățătorii și profesorii lucrează împreună și învață unii de la alții. În cadrul acestei școli elevul este în centrul activităților, iar dezvoltarea sa pe plan social, emoțional, fizic, intelectual și moral reprezintă o prioritate.

Trecând peste curricula obligatorie, la școala Kinderstar, elevii învață să ai aibă un comportament decent, să știe ce înseamnă onoarea, cinstea și respectul reciproc, să își asume responsabilitatea pentru acțiunile sale și să își dezvolte creativitatea și atitudinea pozitivă. Competențele cheie precum cele în limba română sau în limbi străine, competențele de matematică sau științe, competențele digitale, cele sociale și antreprenoriale sunt bifate cu succes în fiecare an. La finalul anilor de studiu la Kinderstar, vei vedea că propriul copil este pregătit pentru următoarea etapă din viața lui, deja manifestă un anumit grad de independență și poate găsi singur soluții eficiente la problemele pe care le întâmpină.

Dotările unei școli sunt la fel de importante ca și activiățile școlare desfășurate. Kinderstar este o școală primară modernă, construită acum 4 ani, special compartimentată pentru tot felul de activități. Există 5 săli de clasă, o sală de bibliotecă, un laborator de informatică, o sală de sport acoperită și un teren special pentru jocuri sportive, o sală de mese și numeroase spații de recreere. La Kinderstar, copilul învață jucându-se într-un mediu propice dezvoltării și este încurajat permanent să își exprime ideile și emoțiile, să socializeze cu cei din jur, atât copii, cât și adulți, și să ia parte activ la lucrul în echipă. Școala este dotată cu mobilier care asigură un proces de predare-învățare interactiv și cu tehnologii care ajută la înțelegerea și asimilarea informațiilor. În același timp, școala Kinderstar își dorește ca cei mici să experimenteze și jocuri ale copilăriei noastre, cum ar fi șotronul, sau joaca în aer liber prin intermediul unor activități educative realizate în natură, în curtea frumos amenajată.

Dacă vrei să îi asiguri copilului tău un viitor, alege școala Kinder pentru că aici vei găsi un mediu care răspunde nevoilor copilului tău, o echipă de oameni care pun pe primul loc dezvoltarea sa și mijloace didactice la standarde internaționale. Toate instrumentele de predare sunt avizate, iar metodele de evaluare sunt recunoscute, motiv pentru care elevii care termină învățământul primar la Kinderstar pot urma fără niciun fel de problemă studiile în orice altă instituție de învățământ acreditată din România!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *