Scaunul auto – Confort pentru copii în autoturisme

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Dacă vă deplasați cu autoturismul și transportați copii cu vârste între 2-13 ani este absolut necesar ca aceștia să stea într-un scaun auto, special realizat pentru ei. Pe lângă confortul oferit în timpul deplasării, datorită acestor scaune, cei mici sunt protejați în caz de coliziuni sau accidente rutiere. Pentru alegerea unui scaun de mașină potrivit vârstei copilului dvs. vă sugerăm să accesați online nichiduta.ro pentru a descoperi o gamă variată de modele. Dacă sunteți interesați de mai multe detalii despre acest gen de produse, vă prezentăm câteva modele destinate utilizării în cazul grupelor de vârsta 2-6 ani și/sau 6-13 ani.

scaun de masina.jpg

Picture 4 of 4

Un model care se bucură de un real succes în rândul utilizatorilor și se află în topul comenzilor scaunelor de mașină pentru copii este “Espiro-Gamma”. Confecționat din materiale rezistente, în două culori, acest model potrivit oricărui tip de mașină. Alte caracteristici care îl propulsează în topul cerințelor sunt: confortul oferit copilului – datorită poziției comode a corpului și în cazul în care acesta adoarme; cotierele ergonomice și protecția laterală care absoarbe șocul în caz de impact, precum și tetierele reglabile pe înălțime. O caracteristică specifică a acestui model o reprezintă posibilitatea detașării spătarului, putând fi utilizat și ca înălțător. Acest tip de scaun pentru mașină este destinat copiilor cu greutate de până la 36 de kg. Poate fi poziționat numai cu fața în direcția de deplasare a mașinii, pe bancheta din spate.

Varianta scaunelor pentru mașină, concepută special pentru copiii cu vârste cuprinse între 2-12 ani, marca ”Kids Club Juju” poate fi aleasă în funcție de preferința cromatică: negru cu bleu, negru cu roșu sau negru cu gri. Confortabil și rezistent, scaunul pentru mașină protejează toate părțile corpului copilului, având protecție specială în zona capului. Tetiera, lateralele și centurile de siguranță sunt reglabile în funcție de înălțimea și poziția corpului copilului în timpul deplasării. Hamul de prindere în cinci puncte nu îngrădește mișcările copilului când acesta este treaz, permițând lejeritate în mișcări, iar poziționarea scaunului în mașina se face doar pe bancheta din spate, fixându-se cu centura de prindere în trei puncte, ajustabilă sau culisabilă. Poate fi amplasat în orice tip de autoturism, prezintă certificate UE care îi atesta rezistența în caz de coliziune sau impact al mașinii în timpul deplasării.

Scaunul de mașină pentru copii modelul “Assure-sport lux” are o singură variantă coloristică – negru. Datorită designului, a pernițelor cu care este accesorizat spătarul, șezutul, tetierele și părțile laterale, protecția corporală este totală în cazul mișcărilor bruște făcute de copiii mai năzdrăvani sau în cazul unui impact în timpul deplasării. Sistemul de centură cu prindere în trei puncte nu îngrădește mișcările celui mic, dar nici nu permite alunecarea sa în caz de frânare bruscă. Husa detașabilă și lavabilă, brațele laterale, pentru coate, reglabile pe înălțime și sistemul de ghidaj al centurii ce permit poziționarea perfectă a scaunului în funcție de înălțimea și greutatea copilului sunt caracteristici importante. Suporturile reglabile pentru pahar și sticluța conferă un plus de autonomie în utilizare. Acest produs are certificatul UE și cumpărătorul beneficiază de reducere și transport gratuit la livrare.

Cea mai diversă din punct de vedere coloristic este gama scaunelor pentru mașină ”Milano”. Personalizată pentru băieței și fetite, dar și unisex, acest model este fiabil și se poate monta pe orice model de autoturism, asigurând stabilitatea în timpul deplasării, rezistență la impact și elimină posibilitatea de alunecare în cazul unei frânări bruște. Conceput astfel încât să asigure relaxare și confort, chiar și în cazul deplasărilor mai lungi, scaunul de mașină “Milano” este prevăzut cu pernițe care să protejeze perfect corpul copilului, putând fi utilizat de către copiii cu vârste între 3 și 12 ani. Deplasările dvs. vor fi în siguranță, oricare ar fi distanța și durata călătoriei, iar cel mic va beneficia de lejeritate în mișcări, confort și siguranță. Aceste modele și multe altele pot fi vizualizate pe nichiduta.ro, iar comenzile se pot face la orice oră, livrarea făcându-se prin curier.

www.nichiduta.ro

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *