Importanţa scaunului auto pentru copii

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Importanța scaunului auto pentru copii a încetat să mai fie un moft, este o necesitate, o metodă de precauţie pe care trebuie să o iei, în calitate de părinte. Cu toate că nu este plăcut să te gândești la evenimente triste, în general, în calitate de protector al copilului tău, trebuie să te asiguri că aportul tău la siguranţa sa a fost îndeplinit.

importanta scaunului auto pentru copii (1).jpg

Picture 1 of 3

Scaunul auto pentru copii, reprezintă un instrument de care te poți folosi încă de la nașterea bebelușului și până la împlinirea vârstei de 4 ani, este o investiție pe termen lung, în siguranța copilului tău.

Cum alegi scaunul auto pentru copii?

Firma producătoare și prețul pe care-l oferi pentru un astfel de produs nu sunt criterii suficiente pentru a te convinge să achiziționezi sau nu un scaun auto.

În primul rând, este foarte important ca produsul pe care-l alegi să nu fie contrafăcut. Multe dintre scaunele existente, în prezent, pe piață reprezintă copii fidele în ceea ce privește designul, însă nu sunt testate corespunzător astfel încât să ofere siguranță maximă.

În al doilea rând, trebuie să ții cont atât de vârsta copilului (pentru fiecare grupă de vârstă, specialiștii recomandă un anumit tip de scaun), cât și de greutatea sa. Unele modele au fost concepute pentru a susține până la 36 de kg.

Ultimul aspect, însă nu cel din urmă, îl constituie sistemul de instalare, precum și accesoriile cu care scaunul auto este dotat. Cei mai mulți părinți evită să parcurgă manualul de instrucțiuni, montarea scaunului în mașină dovedindu-se o adevărată provocare. În plus, sistemul de protecție lateral este un accesoriu foarte important, dat fiind că majoritatea incidentelor ce au loc pe șosele rezultă în urma unui impact lateral. Cum recunoști un astfel de scaun? Foarte simplu, arată ca cel al unei mașini de formula 1. Atât copiii mai mici, cât și cei mai mari se vor adapta mult mai repede la acest model, cu atât mai mult cu cât sunt pasionați de mașini.

Tocmai de aceea, este importantă o discuție în prealabil cu vânzătorul responsabil de acest segment, pentru a vă pune la dispoziție toate informațiile necesare cu privire la scaunul auto. Tot un specialist vă poate furniza și informații cu privire la reglarea scaunului.

Pe măsură ce micuțul crește, puteți renunța la accesorii, în cele din urmă rămânând doar cu șezutul al cărui rol este acela de înălțare.

O gamă extrem de variată de scaune auto, precum și sfaturi pertinente despre importanța scaunului auto, funcțiuni și accesorii, găsiți în Bebe Supermarket Militari, situat în Militari Shopping din Bdul. Iuliu Maniu 546-560.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *