De ce să alegi scaunul auto Nuna Rebl Plus

Studiile realizate în Europa au arătat faptul că 10 copii mor în accidentele rutiere în fiecare săptămână din cauza nerespectării unor reguli simple de siguranță. Scaunul auto reprezintă cea mai bună metodă de protecție a celor mici pe toată durata călătoriei. De altfel, Codul Rutier din țara noastră prevede faptul că până la vârsta de 3 ani, copilul trebuie să fie transportat doar într-un scaun special, ales în conformitate cu caracteristicile fizice ale copilului. Scaunul de auto ales trebuie să fie omologat și trebuie să fie instalat foarte bine în mașină dacă vrei ca cel mic să fie în siguranță.

Atunci când alegi scaunul auto pentru copilul tău trebuie să ții cont de anumite lucruri cum ar fi vârsta, greutatea și înălțimea copilului, sistemul de prindere, rezultatele scaunului auto la testul ADAC, centura de siguranță, etc. Aspecte precum culoarea scaunului auto ar trebui să se regăsească la finalul listei, după ce te-ai asigurat că aceste criterii de siguranță și protecție sunt îndeplinite.

Dacă îți dorești rezistență, siguranță, confort și design inovativ, ar trebuie să optezi pentru scaunul auto Nuna Rebl Plus 360 i-Size. Acest tip de scaun auto pentru copii este singurul de pe piață care îndeplinește toate cerințele unei mame exigente, care își dorește tot ce e mai bun pentru copilul ei. Scaunul auto Nuna Rebl Plus este recomandat atât pentru nou-născuți, cât și pentru copiii din grupa 1 de vârstă, de la 6 luni la 4 ani (9-18,5 kg).

După cum spuneam, primul lucru pe care trebuie să îl urmărești atunci când alegi scaunul auto pentru cel mic este gradul de siguranță pe care îl oferă pe durata călătoriei. Scaunul auto Nuna Rebl Plus iese în evidență prin pereți de oțel mai groși cu 20% și printr-un cadru metalic mai rezistent cu 35%! Mai mult decât atât, el oferă protecție maximă în cazul unui impact prin utilizarea unui sistem cu spumă EPS, cu grad de absorție maximă. Sistemul de blocare al centurilor și piciorul de fixare ajută la minimizarea efectelor impactului.

Am stabilit deja faptul că atunci când vorbim de siguranța scaunului auto, nu ar trebui să existe vreun loc de compromis. Scaunul auto Nuna Rebl Plus respectă noile standarde de siguranță i-Size, însă cel mai important este faptul că siguranța acestuia a fost demonstrată și în cadrul testului ADAC (testul ADAC urmărește aspecte precum siguranța, ergonomia, manevrarea, dar și murdărirea și procesul de curățare al scaunului auto), în urma căruia a obținut un scor de 2.5 (calificativul ”good”)!

Scaunul auto Nuna Rebl Plus impresionează și prin sistemul său inovativ Click Smart 360, care permite rotirea scaunului la 360 de grade, în acest fel schimbarea pozițiilor copilului realizându-se într-un mod mult mai facil. Să nu uităm nici de cele 7 poziții de înclinare ale șezutului și de panourile de ventilație integrate în strucura scaunului care îi asigură celui mic un confort maxim la orice vârstă. În acest fel, părinții vor putea conduce liniștiți chiar și pe durata unei călătorii mai lungi, iar cel mic se va distra în spate în scaunul său auto extrem de confortabil și inteligent.

În concluzie, dacă îți dorești siguranță și confort maxim pentru cel mic, recomandarea noastră este scaunul auto Nuna Rebl Plus, conceput special pentru a atinge și depăși chiar și cele mai înalte așteptări ale părinților. Mai multe detalii poți afla chiar de pe site-ul bebebrands.ro, singurul importator al scaunelor auto Nuna din România, sau de pe pagina de Facebook Nuna România!


Lasă un Comentariu...

*