Alege cel mai bun scaun auto pentru micuțul tău!

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Atunci când o familie așteaptă un copil, cadourile încep să vină: rochițe, tricouri cu mesaje amuzante, body-uri sau jucării colorate. Mai există și acei prieteni care se gândesc mai pragmatic (sau au trecut deja prin această etapă) și fac cadouri pentru siguranța micuțului tău. Exemple sunt multe, însă mă opresc la unul foarte important – scaun auto pentru copii.

scaun auto Nuna 2

Picture 1 of 5

În ziua de azi, călătoriile cu mașina sunt din ce în ce mai dese. Și nu vorbim doar de plecările în concediu sau la părinți acasă. Mergem la serviciu cu mașina, ne ducem copiii la grădiniță, mergem la o întâlnire – mașina a devenit o necesitate. De aceea, siguranța copiilor într-o mașină este generată și de un scaun auto potrivit. Acesta este o achiziție necesară fiecărei familii deținătoare a unui autoturism, nu pentru că legea o cere, ci pentru că așa știm că pericolele pentru copiii noștri scad considerabil.

Care este cel mai potrivit scaun auto?

În primul rând, alegerea unui scaun auto potrivit pentru vârsta, greutatea sau statura copilului este un criteriu primordial. După ce ați stabilit aceste aspecte, este timpul să alegeți poziția scaunului. Conform normelor de siguranță în vigoare, bebelușii trebuie să călătorească pe locurile din spate. O regulă generală spune că micuții se transportă în scaune care se fixează cu spatele la direcția sensului de mers a mașinii. Specialiștii recomandă ca părinții să folosească un astfel de scaun auto până când copilul cântărește cel puțin nouă kilograme și poate sta singur în picioare pentru cel puțin 30 de minute. După ce au fost depășite aceste limite, se poate schimba scaunul cu unul care se fixează cu fața la direcția de mers a mașinii.

Mare atenție și la centuri. Orice scaun auto are nevoie de astfel de centuri, cu fixare în cinci puncte. Asigurați-vă că acestea se pot ajusta ușor și se pot deschide ușor. Buretele protector trebuie să fie confecționat dintr-un material de calitate, deoarece acoperă partea protectoare, iar în caz de accident aceasta are o importanță deosebită.

Scaunele auto pentru copii sunt testate și aprobate la nivel european, tocmai pentru importanța acestora în siguranța copiilor.

Sunt sigură că toate aceste criterii enumerate mai sus vi se par complicate, însă nu trebuie să vă panicați. NUNA vine în ajutorul tuturor părinților cu un scaun auto de excepție. Nuna – Scaun auto isofix REBL 360 iSize Caviar se numește produsul pe care noi îl recomandăm copilului dumneavoastră.

Cu noul scaun auto de la NUNA poți avea totul, din prima clipă. El este dotat cu sistemul inovativ Click Smart 360 și, nu doar respectă noile standarde de siguranță I-Size, dar le și depășește. Au fost luate în calcul toate detaliile ce țin de siguranța copiilor, astfel că părinții se pot concentra la drum și pot sta relaxați, știind că în spate, micuțul lor va fi în deplină siguranță.

REBL se rotește la 360 de grade, ceea ce îi permite copilului că călătorească cu spatele spre direcția de mers, de la naștere până la patru ani, în cele mai sigure condiții existente. Acest sistem de rotire, precum și cele șapte poziții de înclinare ale șezutului sunt perfect compatibile cu orice autovehicul.

Scaunul auto Nuna este extrem de adaptabil în funcție de nevoile părinților și ale micuților, fiind alegerea ideală pentru prima călătorie a bebelușului, grație adaptabilității șezutului și a tetierei.

Panourile de ventilație integrate în structura scaunului contribuie la un confort sporit pe durata celor mai lungi călătorii. Indicatorul de corectitudine pentru instalarea piciorului de stabilitate și a sistemului ISOFIX minimalizează erorile de poziționare.

Ușor de instalat – Tehnologia de instalare True lock face ca procesul de instalare să fie extrem de facil, folosind punctele de ancoră ISOFIX ale autoturismului. Cele nouă poziții ale ancorei ISOFIX oferă cea mai mare flexibilitate a pozițiilor scaunului, precum și o conexiune ultra sigură a sistemului.

Protecție maximă – în cazului unui impact, protecția este maximă grație sistemului inteligent SP, implementat de NUNA, sistem care utilizează spuma EPS, cu grad de absorbție maxim. Sistemul de blocare al centurilor menține poziția stabilă a copilului în orice stadiu de utilizare, fără a crea vreun disconfort.

Îl găsiți aici: http://www.bebebrands.ro/la-plimbare/nuna-scaun-auto-cu-isofix-rebl-360-isize-caviar

Și e și redus! 🙂

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *